Ombudsman

De eerste vergadering is gedenkwaardig. De tweede ook, een overleg met een collega over een bepaald terrein. We worden het eens over de hoofdlijnen van de herstructurering. Nu snel uitwerken, communiceren en uitvoeren.
Aansluitend beheerraad DSO. Er zijn 5 wethouders betrokken bij deze dienst en deze 5 overleggen regelmatig over de beheersmatige, financixc3xable en organisatorische aspecten van de dienst.
Meteen daarop HAREZ (Haagse Raad voor Economische Zaken) waarin KvK, CNV, FNV, VNO-NCW, MKB etc zitten. We spreken allerlei lopende dossiers en ontwikkelingen door. Ineke L. geeft een goede presentatie over de Leisure-nota. De komende maanden wordt een belangrijk dossier: de bedrijventerreinenstrategie. Dat beluister ik nadrukkelijk.
Snel door naar Amsterdam voor de onderhandelingsdelegatie voor de gemeente CAO. Natuurlijk zijn dat geheime besprekingen. Ben onder de indruk van de deskundige aanpak van Ina, onze secretaris. Het overleg is in de ambtswoning van Job en als je er ooit komt, pas op voor de deurknoppen in dit prachtige pand
Gezien de reacties: Nee, ik ben niet zwanger. Mijn vrouw ook niet.
Ineke S., gefeliciteerd met de voordracht voor Ombudsman! Klasse, we gaan je missen als waardevolle kracht bij POI. Maar het is een mooie stap voor jou!
De USB-kabel is bezorgd, hoera! Nog snel puinruimen op het bureau, stukken meenemen. Het is weekend! Zondag naar ADO-Grxc3xb8n. Voor wie zal ik gaan juichen?