Het kon slechter

Op zaterdag grotendeels de dag gevuld met stukken (B&W, staf) en ’s avonds uit eten in Roma. Zondagmiddag naar ADO tegen FC Grunn. Van Ernst nog een sjaaltje van ADO gehad om te onthouden voor wie ik ook weer moest juichen. Men houdt mij goed in de gaten dat ik, als oud-stadjer, niet voor de tegenstander juich. En ik had nog zo mijn Den Haag-das om gedaan (en mijn xc2xb4er gaat niets boven Groningenxc2xb4-sokken)
Het bestuur van MKB Den Haag was onze gast voor de lunch en de wedstrijd. Aan de tafel van ADO zaten raadsleden van het CDA (Josef, Wil en Ton) en D66 (Albert, Robert en Marjolein). Iedereen fotografeert elkaar met de mobiel. De wedstrijd was in het begin leuk maar het kakte helemaal in. FC Grunn won met 3-0. In het noorden zeggen ze dan: het kon slechter.
Door naar de nieuwjaarsreceptie van de VVD afdeling. De nieuwste wethouders moesten een kort praatje houden. Het was druk en het was leuk om veel leden weer eens te zien.
Geprobeerd de USB-kabel te installeren. Lukt niet.

6 gedachten over “Het kon slechter

 1. Musetta Blaauw

  Ik neem aan dat je na afloop met je “Er gaat niets boven Groningen”-bierglas een toost hebt uitgebracht op de winst van je cluppie? Want met 0-3 thuiskomen, daar houden wij hier in het Hoge Noorden wel van! Zeker ten koste van de Randstad!

  En nu nog een nieuwjaarsreceptie? Het is alweer bijna Pasen, lopen ze niet wat achter daar bij de VVD?

 2. Pieter

  Drinken is inderdaad een zaak voor de professionals. Het was ook mijn laatste nieuwsjaarsrecepetie van dit seizoen. Mooie afsluiting. En met Pasen mag je ook best drinken, hoor!
  Ik mag niet hardop juichen voor FC Grunn, te gevaarlijk. Maar Musetta mag dat tuurlijk wel…

 3. Pieter

  aha, ja, de USB is ook erg ingewikkeld. maw het aan de praat krijgen van de data-transfer. krijg je met die juristen 8)

Reacties zijn gesloten.