USB olxc3xa9

Het was een mooi feest in Paard van Troje. Oud-stadjers zoals Simon, Adrienne en Carien ook nog tegengekomen. De lustrumcommissie Jong Den Haag heeft prachtig werk afgeleverd. Het was druk in Troje. Den Haag kent naast Jong Den Haag, al enige jaren trainees-klassen. De gemeente moet mi niet alleen veel talent binnenhalen maar vervolgens ook laten doorstomen binnen de organisatie. Op die manier is het personeelsbestand maar ook de organisatie over een aantal jaren nog vitaal; en blijft Den Haag een van aantrekkelijkste werkgevers in de non-profit sfeer. Die plek hebben wij nu al op diverse lijstjes. Volgens mij moeten we er ook naar streven dat Den Haag bovenaan staat in het lijstje van aantrekkelijke werkgever van alle sectoren. Alle consumptiebonnen opgemaakt, oef. . Dus zaterdag laat wakker, weinig gedaan die dag. ’s Avonds gezellig uit eten in De Sien. Zondag stukken gedaan en nogmaals kabels proberen te installeren. De stukken schoten lekker op, de kabel ook! Eindelijk gelukt . Compu en camera hebben elkaar gevonden en communiceren. Kan nu alles overzetten. Best trots op deze prestatie, al moet ik het zelf zeggen. De foto van het feest in Troje is erg onduidelijk. De reeds gemaakt foto van de ADO-tafel met de raadsleden is iets beter en wordt alsnog aan de log toegevoegd.

Ik heb de archieffunctie geactiveerd om de snelheid van de site erin te houden; ben tenslotte al drie weken actief. Deze logs, ouder dan ongeveer 2 weken, blijven natuurlijk bewaard. Linksboven zit het archief. Oudere logs kan je gewoon lezen door een datum of maand te klikken.

4 gedachten over “USB olxc3xa9

  1. zock

    Gefeliciteerd met dit technische hoogstandje!!! Ik denk dat ik binnenkort je hulp wel kan gebruiken voor mijn internet-aansluiting….:D

  2. Zock

    Nee hoor! Die blijven nog even lekker in de kast nu jij niet meedoet! Eerst maar gezellig bowlen, dat kan ik namelijk wel…..

Reacties zijn gesloten.