Kijkduin-brainwave

Na een sectoroverleg, gesproken met een onderneming uit de Binckhorst, personeelsmanagement en zelfs met de Haagsche Courant.
Ik kan voor het eerst niet een vergadering bijwonen van de Stichting Binnenstadsmanagement, jammer genoeg. In plaats daarvan open ik een goed georganiseerd symposium in de Caballero-fabriek over (gemeentelijk) aanbestedingbeleid. Het is bedoeling MKB-ondernemingen te informeren zodat ze beter weten hoe ze kunnen meedoen, waaraan ze kunnen meedoen zodat ze ook daadwerkelijk meedoen. Want dat levert werkgelegenheid en een betere Haagse economie op .
Aan het einde van de middag is het tijd voor de B&W-retraite. Deze namiddag, avond en ook morgenochtend zitten we in een zaaltje in Kijkduin. Wie weet krijg ik daar ook wel een brainwave zoals een van mijn voorgangers. We komen bijeen om in rust een aantal thema’s te bespreken.

3 gedachten over “Kijkduin-brainwave

  1. erin

    Gij zult rusten in Kijkduin tot laat in de avond πŸ˜› Dat wordt gezellie doorwerken meneer de wethouder πŸ™‚ wel de beste hoor (niets zeggen) πŸ˜‰

  2. erin

    Gij zult rusten in Kijkduin tot laat in de avond πŸ˜› Dat wordt gezellie doorwerken meneer de wethouder πŸ™‚ wel de beste hoor (niets zeggen) πŸ˜‰ Wel ander wave :))))))))

  3. erin

    Gij zult rusten in Kijkduin tot laat in de avond πŸ˜› Dat wordt gezellie doorwerken meneer de wethouder πŸ™‚ wel de beste hoor (niets zeggen) πŸ˜‰ Wel andere wave :))))))))

Reacties zijn gesloten.