Humerus

I.p.v. een aantal geplande afspraken, loopt de ochtend ietsjes anders . Geen 4 werkdagen heb ik hoeven wachten op de uitslag van de rontgen. Nadat ik gisterenochtend het Westeinde had verlaten, bleek de specialist al gebeld te hebben met de huisarts dat ik terug moest komen. Dat hoorde ik vanochtend; dat ik meteen naar de EHBO moet komen. Fractuur.
(ongetwijfeld gevolgd door een factuur…)

De humerus kop bleek een breuk te bevatten. Ik wist niet eens dat ik dat bot had, laat staan dat ik het kan breken. Snap nu ook beter de pijn van de afgelopen tijd. Ik loop er al 4 weken meer rond.
Ik zag me al op de operatietafel liggen (hieronder is niet mijn arm hoor).

Maar de chirurg was vanochtend tevreden over het genezingsproces. Niets meer aan doen. Dus geen gips, stalen pinnen of zo maar ik kreeg voor 3 maanden vitamine C pillen mee . Schijnt te helpen bij fracturen?!
(trouwens altijd een goede aanvulling op KFC)

Vanmiddag met de stadsdeelcommissie Laak en de raadscommissie Economie een werkbezoek aan 3 bedrijventerreinen gebracht. Gezellige sfeer en met de bus rondgereden op Fruitweg, de Laakhavens en Binckhorst om meerdere locaties en (bouw)ontwikkelingen te bekijken. Het is goed om te zien waar wat staat te gebeuren.

Discussixc3xabren over iets gaat altijd beter als je ter plekke bent gaan kijken. Als een soort reisleider praat ik in de bus de diverse locaties aan elkaar. De tocht eindigt in cafe Tijdverdrijf op het Leeghwaterplein alwaar het bestuur van de bedrijventerreinenverenging BLF (Binckhorst, Laakhavens en Fruitweg) ook aanwezig is. Een geslaagd werkbezoek.
Tineke van Nimwegen vraagt terecht aandacht voor de waterfeesten die gaan plaatsvinden op 2 juli as.

Ik ga door naar rustiek Schipluiden voor een bestuursvergadering van Harnaschpolder. En sluit de dag af op het stadhuis met de postmappen.

Morgen een bruiloft van een goede vriendin en vriend. Zal snel foto’s van de afgelopen dagen plaatsen. Er is geprobeerd een USB-kabel aan te sluiten op de stadhuis-PC; werkt nog niet maar we blijven proberen.
Vandaag was het secretaressedag. Een (hopelijk mooie) verrassing voorbereid.

2 gedachten over “Humerus

  1. amarins

    haha, vitamine-c helpt inderdaad om herstel te bevorderen! (werkt ook preventief; na een avondje stappen wat vitamientjes + veel water scheelt de volgende dag een kater! :D)

  2. Erin

    Succes hoor. Dacht al wan een spiermassa maar blijjk aan een ander te horen )))))))
    Van KFC eten, mis je toch je vitamientjes 😛

Reacties zijn gesloten.