Panorama

B&W begint wat later vandaag dus ik kan tevoren nog overleggen met het hoofd EZ over nieuwe projecten en thema’s. Zaten leuke onderwerpen in B&W vandaag waaronder bedrijventerrein Uitenhagestraat. Gelukkig zijn er nu stappen gezet om het terrein op te knappen en de bedrijvigheid een impuls te geven. Heel mooi resultaat waaraan hard is gewerkt en waarmee ik erg blij ben.

Veel ge-sms-t vandaag. Tijdens B&W met Wilbert en na afloop met Rob. Hij had toen al gelijk met de transformatie maar soms duurt het enige jaren voordat gelijk hebben ook gelijk krijgen wordt.

Nog een korte bestuursvergadering van Panorama Haaglanden en door naar Haagse Hout voor een spreekuur als stadsdeelwethouder. Twee betrokken inwoners van Mariahoeve wijzen op de kansen (en de bedreigingen) van hun wijk voor de komende jaren. Leuke discussie met hen gevoerd over waar de stad en hun wijk heen moet/zou kunnen in de toekomst.
Geen structuurvisie voor mij vandaag maar overleg met de vakbonden. Er is overleg over de CAO-gemeenten. Ben benieuwd of we eruit komen. Morgen meer nieuws hopelijk.