Zilveren

Geen B&W op vrijdag dus ik kan iets uitslapen en da’s nog verstandig ook want het was iets te gezellig in Stout de nacht daarvoor. Oef.
De start van de ochtend was een overleg als verantwoordelijk portefeuillehouder over de Megastores. Aansluitend de beheerraad DSO en toen de stuurgroep Binckhorst. Wij zijn bezig met het opstellen van een Gebiedsvisie+ voor dat gebied. Tientallen hectares zijn te ontwikkelen en dan is het goed een beeld te hebben wat wij willen met het gebied, wat kan, wat zijn ontwikkelingen waarmee je rekening moet houden (OV, weg) enz enz. Aan zo’n kaart wordt hard gewerkt naast een aantal bouwprojecten en het vormen van een PPS. Boeiend werk.
In Novotel is het juryberaad over de Zilveren Ooievaar. Er waren drie genomineerden. Dat zijn bedrijven die nu langs komen om een toelichting te geven op hun onderneming. Daarna hebben we een keuze gemaakt en een winnaar gekozen. Maar die wordt pas op 25 mei bekend gemaakt .
Tussendoor een interview met Sjors Frolich (bekend van de Zilveren Paperclip) van Radio 1. Snel door naar de opening van Koninginnenach. Veel bekenden zijn aanwezig maar ik kan niet lang met hen drinken want mijn smoking wacht op mij. Als lid van het Comite van Aanbeveling van het Koninginnegala ga ik naar het Kurhaus. Met ruim 400 anderen geniet ik in een bijzondere ambiance van dit feest. Veel boboxc2xb4s en netwerken zoals dat heet maar een relaxte sfeer. Ik zit aan een leuke tafel. Ik ga op tijd naar huis want morgen is een drukke dag.

In het NRC staat dat Jan van Zanen is voorgedragen als burgemeester van Amstelveen. Heel leuk voor hem, gefeliciteerd! Ben benieuwd of Halbe hem opvolgt. Zou wel passen in de VVD-traditie van de G4 met jonge wethouders (Frits, Mark, Bruno, moi, Stefan en … Halbe?).
Ik hoor voor de tweede keer een ingrijpend verhaal over CDA Den Haag. Schijnt behoorlijk wat op stapel te staan. Ben benieuwd wat daadwerkelijk gaat gebeuren.
Ik lees net op de site van RTV West dat er 4 plekken zijn voor de Amerikaanse ambassade.