IJspaleisvrij

Met dit prachtige weer heb ik graag de hele maandag stafoverleggen . Aan het einde van de middag heb ik een interview over de Kennisalliantie en een gesprek met een ondernemer uit Vrederust over o.a. de situatie op de Ambachtsgaarde e.o. De herstructurering van Zuid-West is noodzakelijk. Over een tijd zijn zowel de sociale, de economische en de fysieke situatie sterk verbeterd; maar ja dat is wel over een tijd. Tot die tijd is het wel leegstand, slopen, bouwen etc. Op zich een taak en verantwoordelijkheid van de corporaties, als eigenaren, maar niettemin kan ik me voorstellen dat deze en gene zich zorgen maken hoe de buurt(voorzieningen) de komende jaren in stand kunnen blijven. Ik ga binnenkort een bezoek brengen aan het winkelcentrum. ’s Avonds de laatste fractievergadering van dit politieke jaar; vooraf ga ik met de politiek leider van de VVD nog een hapje eten.

Deze week ongeveer 10 x IBS gehad, de laatste was vannacht om half drie. Buiten is het prachtig weer alwaar Angolese Mark rondloopt, alwaar Loosduinse konijnen spelen, alwaar ambtenaren verzuchten om ijsvrij, en alwaar het zonne-energie-windmolentje op volle toeren draait. Die zal aan het einde van de dag ook wel toe zijn aan ijspaleisvrij.
Morgen weer een voortzetting van de begrotingsretraite. In het stadhuis circuleren verschillende foto rankings, uitgesplitst per week. Zal later nog uitleggen wat dat zijn.

4 gedachten over “IJspaleisvrij

  1. Wil Vonk

    Beste Pieter, je weet dat de vos ’s nachts op speurtocht gaat om een konijntje te verschalken. Al 85 jaar is de veiling al in loosduinen, hoor ik gauw van je? 😉

Reacties zijn gesloten.