EC

Nog kort B&W ’s ochtends om terug te kijken op de raad van gisteren. Vandaag twee bestuursvergaderingen van het industrieschap Plaspoelpolder waar geen grote onderwerpen op de agenda staan. Vervolgens vergaderen bij de DZH met de raad van commissarissen en een kennismaking met de OR van de DZH.

Aan het einde van de middag neem ik een uitreiking van de burgemeester over. Dus ik mag de ketting om . Mondriaan heeft een internationale opleiding en vandaag is de diploma-uitreiking. Erg leuk waar ik graag aan meewerk. Maar wat is het warm in de Nieuwe Kerk, oef.

Mijn nieuwe, gemeentelijke website is af; de huidige sites van de collegeleden zijn niet echt aantrekkelijk dus ze krijgen allemaal een opknapbeurt. De nieuwe sites bevatten meer nieuws, zijn actiever dan de vorige, en bevatten meer informatie. Een stapje in de goede richting.
Rondje langs de logs gemaakt, de log van Albert wordt steeds leuker. Zou ie de plek die logger Robert heeft achtergelaten, gaan opvullen? Machteld plaatst veel foto’s, ook van mijn favoriete club.

De uitslag van de vorige poll over de Amerikaanse ambassade was:
– Hondenrenbaan Waalsdorperlaan/Benoordenhoutseweg [82.9%]
– Clingendael [8.6%]
– Oosterbeek Benoordenhoutseweg [2.9%]
– Lange Voorhout [2.9%]
– Rugbyveld Theo Mann-Bouwmeesterpad [2.9%]

Het reces komt eraan, sommige collega’s klokken uit. Ik voorlopig nog niet. Dus de komende tijd ben ik wethouder Economie en Cultuur. Ik ga eens kijken of Henk gelijk heeft; waarom deze combinatie van portefeuilles zo goed zou zijn.

Gisterenavond tijdens de raad had iedereen het over lijsttrekkerschappen, kandidatenlijsten, portefeuilleverdelingen, coalities en wethouderskandidaten. Tot het najaar, als bij de diverse partijen de lijsten definitief zijn geworden, is er genoeg voor voor speculaties, roddels en geruchten.

Ik heb een nieuwe poll gemaakt (zie linkerkant). Wat vind jij? Hoe zou het nieuwe college eruit moeten zien, welke partijen moeten straks het stadsbestuur vormen?

Advertenties

8 gedachten over “EC

  1. David

    Het ziet er naar uit dat de bezoekers van je site in ieder geval GroenLinks in het nieuwe college willen hebben. ๐Ÿ˜‰

  2. David

    Als je het zo bekijkt is het de vraag of men in ieder geval het CDA wil, en GroenLinks op de koop toe neemt of andersom. ๐Ÿ™‚

  3. Pieter

    Of per se D66 wil, GroenLinks op de koop toe neemt, het CDA voor een onsje meer en de VVD als toefje slagroom

Reacties zijn gesloten.