Last but not least

Met het consortium overlegd over Laakhaven-West. Sinds de raadscommissie akkoord is gegaan met de plannen, breekt nu de fase van uitwerking en uitvoering aan. Daarover overleggen we deze vrijdagochtend. Nu definitief de transformatie met wonen/werken kan beginnen, moeten we de opgaande spiraal van energie en tempo vasthouden!
Ik ga lunchen met Ingrid van de VVD. Daarna komt de directeur van de WFIA langs om enkele lopende zaken te bespreken. De WFIA is opgericht door de steden Leiden, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Stadsgewest Haaglanden, en de Kamers van Koophandel van Leiden en Den Haag, met als doel de gezamenlijke acquisitie van buitenlandse bedrijven. Vanaf de oprichting tot en met 2004 heeft de WFIA 135 bedrijven naar Den Haag en omstreken gehaald. In totaal heeft dit geleid tot bijna 3000 arbeidsplaatsen!
In 2004 hebben zich 40 nieuwe buitenlandse bedrijven in de regio Den Haag gevestigd, waarvan 20 in de stad Den Haag. Wederom een stijging .

Vervolgens een onderwijsinstelling met plannen waaraan ik graag een bijdrage wil leveren. Aan het einde van de middag ga ik naar het Statenkwartier. NSJ begint en ik bezoek alle dagen. Genieten zolang het nog kan.

2 gedachten over “Last but not least

Reacties zijn gesloten.