POTUS

Deze dagen had ik nog vrij maar het reces is officieel voorbij dus rinkelt de telefoon weer. Over restaurantgidsen, stichtingen, konijnen en wat al niet meer zij. Over die konijnen is nog al wat te doen. Las op de weblog van Wil Vonk al een reactie. Meteen daarna kwamen de eerste mails over dierenwelzijn binnen. We zoeken het uit of het xc3xbcberhaupt mag en hoe het zich verhoudt tot initiatiefvoorstellen. Soms zijn zaken niet zo eenvoudig als ze moeten zijn .
Ook nog een leuke mail gekregen vandaag. Tijdje geleden een verzoek gekregen en soms denk je: “dat moet toch kunnen, dat zou mogelijk moeten zijn”. En vandaag kreeg ik de bevestiging van Frans dat het gelukt is. Dat vind ik nou mooi, iemand heeft weer een kans gekregen. Een verschil maken.
Gisteren nog met een vriend naar Sail geweest. We zouden met een gigantische boot (ahum) over de grachten naar de botenparade varen maar de buitenboordmotor liet ondanks 60 keren aanzwengelen ons vriendelijk doch stil weten dat hozen en peddelen een beter idee was. We hebben nog vakkundig gekeken naar de binnenkant van de motor met gereedschap in ons handen maar gaven ons gewonnen. Dus de boot weer aangemeerd, de zeilen van de masten (ahum) gehaald en op de fiets naar de IJ-haven. Mooie boten en leuk vuurwerk onder genot van een bubbel.


Vandaag genoten van de West Wing. Jaargang 5, 6 en het ontbrekende deel van jaargang 1 weten op te sporen en besteld. De eerste van de 15 DVD’s zijn al binnen dus met veel genoegen gekeken. Vakantie is dadelijk voorbij.

4 gedachten over “POTUS

 1. Musetta

  Dat lijken wel de plaatjes die wij gisteren geschoten hebben. Wij zaten wxc3xa9l op een grote boot trouwens, meter of 18 ofzo (met buffet en tap)… had even gebeld, we hadden nog wel een plaatsje overgehad… Tot vanavond!

 2. Pieter

  Ik zat ook op een heeeele grote boot hoor… We hebben ook genoten vanaf de wal. Was prima zo. Ga je je kleingeld inzetten om grootgeld te winnen om grote dingen te financieren?

 3. Musetta

  haha… ik geloof dat dat de bedoeling gaat zijn. Mijn wederhelft denkt dat ik goed kan bluffen (of dat jullie gaan denken dat ik bluf)… moet nog wel even de spelregels uit mijn hoofd leren… dat bluft beter! (Hij wil ook de winst splitten… )

  Heb je het allemaal voor je kunnen houden? Nog een paar uurtjes…

 4. Pieter

  Ja hoor. Moeilijk maar het ging wel.
  Het is niet zo’n lastig spel, roep vaak “roem” en “ik toep”. dan komt het goed.

Reacties zijn gesloten.