Tipp-Ex

En het zonnetje brak ook nog door! En toen was het Ondernemersontbijt compleet. Om 08.00 uur waren de tafels prachtig gedekt, midden op de grasmat in het ADO-stadion! Een bijzondere locatie voor een croissantje.

Dit soort bijeenkomsten zijn belangrijk om als gemeente uit stralen dat je het ondernemersklimaat erg belangrijk vind. Koffie en een lekker ontbijtje erbij, netwerken en een film gezien over het nieuwe stadion van ADO.

Deze dag heb ik afspraken gehad inzake de gebiedsautoriteit voor de Binckhorst, (kennismaking)gesprekken met ontwikkelaars, met een ambassadeur, met enkele ambtenaren, en een interview met de Posthoorn over het vrijgeven van de winkelopeningstijden. Een voorstel hiertoe ligt namelijk nu in de inspraak.

Het AD/Haagsche Courant sprak vandaag over een stoelendans in het stadhuis. Er gebeurt inderdaad een hoop. Zo ook bij de VVD; de doorgeverfde lijstrekker doet het niet. Hoe nu verder? Die vraag is turbovoer voor de politieke wandelgangen en speculaties. M.i. is het redelijk simpel. Binnen de VVD bestaat een lijn, die ik zelf ook altijd heb aangehangen en recentelijk zelfs op een partijcongres is geformaliseerd, dat de politiek aanvoerder en de fractievoorzitter precies hetzelfde zijn.
Nu el loco het niet doet, kijken wij naar de politiek aanvoerder/fractievoorzitter. Ik stel me voor dat Sander kandidaat-lijsttrekker is. Ik kreeg trouwens vandaag een versgedrukt exemplaar van de plattegrond van de raadszaal toegezonden. Maar na gisteren kan de griffier met Tipp-Ex deze plattegrond weer aanpassen .

6 gedachten over “Tipp-Ex

 1. Jan Brink

  Ik zou me ook kunnen verstellen dat er voor de leden van de Haagse VVD een keuze mogelijk is en dat er meer kandidaten zijn………
  Leuke lokatie voor ontbijt, maar dan moet er wel genoeg te eten en drinken zijn. Volgens mij zie ik op de foto de directeur DSO trekken aan een glas jus delen van een onbekende.

 2. Pieter

  Bij D66 wil men een keuze. Dat is goed maar een keuze om de keuze is niet serieus. Maar men kan zich nog aanmelden tot 6 september. Dus wie weet.
  Genoeg jus, gras en croissant. Men klinkt op de samenwerking ongetwijfeld.

 3. Pieter

  Ik heb met Tipp-Ex geprobeerd de tikfouten in de tekst te verbeteren maar het lukt niet. Mijn scherm wordt wel wit. ๐Ÿ˜•

 4. Jan Brink

  Wat het kiezen voor een keuze om te mogen kiezen voor iwe je kiest, heb je gelijk. Het was ook geen VVD’tje pesten, al wordt ik daar de laatste tijd veel van beticht.
  Als het geen gevecht is dan zal het wel een toast zijn op samenwerking. In dat geval ben ik wel benieuwd wie tegenover hem zit ๐Ÿ˜‰

 5. Pieter

  Heb het ook zo niet beleefd. Zou je ook niet zo betichten (al was het alleen maar omdat de bestuursvoorzitter dan lastig zou kunnen doen ๐Ÿ˜› ). Al kan je lastig zijn op het dossier erfpacht …… ๐Ÿ˜‰ .
  Ik weet niet meer wie waar zit. En mijn mobiele camera is nog geen 5 megapixels dus ik kan het niet meer ontwaren.

Reacties zijn gesloten.