Wakker Nederland

Na de CAO-onderhandelingen van vannacht en vanochtend ben ik vandaag wat later begonnen . ’s Middags op het stadhuis heb ik overleg met de directie en raad van bestuur van DHME en later bezoek ik een opleiding van G4-ambtenaren die benieuwd zijn naar de ervaringen van een Haagse wethouder met de dualisering en de politiek/ambtelijke verhoudingen. Ted Zwietering die vandaag als plaatsvervangend algemeen directeur van DSO is begonnen, komt nog ff langs.
Na enkele weken afwezigheid eet ik vanavond weer bij KFC maar troost mij met de gedachte dat ik al een squashzaal op het internet heb gevonden. Vanavond is het vergadering van de gemeenteraad. Er staat niet veel op de agenda al zal de PPS-kwestie de gemoederen wel bezig houden.

Vandaag komt de nieuwe krant uit, het Haagse AD. De website was gisteren al veranderd; het oude adres (www.haagschecourant.nl) werkt nog wel maar de nieuwe adressen zijn al aangemaakt (www.addenhaag.nl, http://www.adhaagschecourant.nl, http://www.ad.nl/denhaag). Zal ff wennen zijn die nieuwe krant en het nieuwe formaat. Over een maand begint de Haagse Telegraaf en als liberaal vind ik concurrentie heel goed. Maar ik weet niet of ik twee lokaal georixc3xabnteerde kranten ga nemen. Beetje teveel van het goede. Ik kijk in oktober wel op welke van de twee kranten ik me ga abonneren.

Over websites geschreven trouwens. De Caballero-fabriek heeft een eigen website gekregen. En ik lees op de log van Wil Vonk dat de eerste lijstrekker van 2006 al vast staat. Met ongeveer 80% van de stemmen is Michel Santbergen gekozen bij het CDA, de rijen zijn gelukkig weer gesloten. Op naar de volgende lijsttrekkersverkiezing.

Een gedachte over “Wakker Nederland

Reacties zijn gesloten.