Skip

Zaterdagochtend is een bijeenkomst geweest met fractie en bestuur over de algemene beschouwingen en de campagne. Dit weekend heb ik meerdere afleveringen van Yes, minister kunnen kijken. Genoten, maar die verwikkelingen zijn in het geheel niet herkenbaar in het Haagse stadhuis .
Vandaag is van negen tot elf volgepland met 14 afspraken. Maar lekker veel kunnen doen. Naast de gebruikelijke stafoverleggen en een wethouderslunch had ik vandaag nog een paar bijzondere afspraken. In het Circustheater waren alle relaties uit de wereld van het zakelijk toerisme uitgenodigd die een dag langs al het moois van Den Haag worden rondgeleid en worden overtuigd waarom hun evenement, hun congres in Den Haag moet plaatsvinden. En dit alles onder de noemer ‘Prins voor een dag’. De aftrap van hun dag wordt verzorgd door Pierre Wind (ongelofelijke energie voor een maandagochtend), moi en Erica Terpstra (ongelofelijk warme uitstraling).
NS Vastgoed komt vanmiddag langs voor twee bouwprojecten maar ze moeten eerst e.e.a. maar eens beter uitwerken. Volgende week praten we verder. Verder komt o.a. Dries Boersma langs voor het winkelcentrum Loosduinen. In de begroting voor 2006 is 1,5 miljoen opgenomen voor de revitalisering, die dringend nodig is, van het winkelcentrum. Ik ben blij dat het gelukt is en dat we van start kunnen.
Henk komt langs en vertelt van de site van Albert. De tekst is niet 100% letterlijk correct maar hoe hij ons sms-verkeer heeft kunnen achterhalen, is mij een raadsel. Maar de laatste zin van pagina 9 van het verkiezingsprogramma van Henk had wel kunnen worden geskipd . We maken enkele afspraakjes. En Lilian komt nog langs om te praten over nieuwe initiatieven m.b.t. allochtoon ondernemerschap.
Tussendoor verricht ik enkele telefoontjes waaronder naar een inwoner van Haagse Hout die bezorgd is over een enorme rioleringsoperatie (Mauvestraat e.o.) en de communicatie rondom dat project. Dat laatste is nu verbeterd, over dat eerste laat ik mij informeren. Na de KFC ga ik naar de fractievergadering.
Eind augustus heb ik samen met Else de opening verricht van het nieuwe VVV-kantoor; vandaag kreeg ik de foto toegezonden van de aankomst bij die opening.

En wie zou er nu in dat ooievaarspak zitten?