Het best bewaarde geheim van DH

Het politiek cafxc3xa9 gisterenavond was druk bezocht en aardig. Henk en Sander deden het leuk. Met Jan nog nagesproken over de erfpacht. Op zijn site komt hij er ook nog op terug.
Tijdens B&W waren er twee presentaties waaronder een door de gemeentearchivaris over het onderzoek naar Jan Campert. Indrukwekkend relaas van Charles Noordam die grondig onderzoek heeft verricht. De naam van Jan Campert blijft verbonden aan de stichting. Het was geen overvolle agenda en we hebben weer wat gelachen (ooit gehoord van wandelende stenen?).
Na de B&W-vergadering gaan we lunchen in Wassenaar met het plaatselijke college. Dat vindt plaats in het prachtige, voormalige paleis van Frederik. En ik heb vernomen dat het bijbehorende water in de tuinen een open verbinding zou hebben met de Rijn. Wassenaar ligt dus aan de Rijn. ’s Middags werk ik mails en postmappen weg. De puntjes worden op de i gezet in allerlei documenten. Jagersma komt nog ff langs. En Maarten Schmitt met een pracht van een ontwerp. Wow. Zoiets zie ik graag in Den Haag. Binnenkort meer openbaar nieuws.
Vanavond ALV van de VVD. Sander wordt officieel tot lijsttrekker uitgeroepen en daarna komt Jozias spreken.