Nietjes

Gisterenavond was het sprookjesachtig en indrukwekkend. Het gezelschap van de internationale, juridische gemeenschap heeft genoten en wij ook. Maxima had trouwens een prachtige jurk aan (geen foto van). Voor, na en tijdens het diner tegelijk vele sleutelfiguren kunnen spreken. Vanochtend samen met Bruno naar het NCC of eigenlijk het WFCC (World Forum Convention Center) geheten. Openhartig gesprek gevoerd over hun plannen en over de vraag of dat aansluit bij onze ambities. Het is hen duidelijk dat van hun kant snel actie en duidelijkheid is geboden. Ik ga door naar Scheveningen waar ik nog net getuige ben van het feit dat Wilbert het onderzoeksrapport en het convenant ten aanzien van de Scheveningse vissector in ontvangst neemt. Het klinkt allemaal heel bemoedigend.
Wilbert en ik reizen door naar het Kurhaus voor een overleg met het toeristisch beleidsplatform Scheveningen. Met de sleutelfiguren aldaar overleggen wij over hoe Scheveningen beter kan worden gepromoot en hoe alle plannen ertoe moeten leiden dat toeristen er meer komen, in meerdere maanden, en meer besteden. Het gesprek is ook hier openhartig maar wel nuttig.
Op het stadhuis komen de partners van het consortium bijeen dat in Laakhaven-West de komende jaren gaat bouwen. We spreken o.a. over de Petroleumhaven, het aanliggende water dat beter moet worden benut, Laakhaven-Midden, de torens die in het gebied nu gaan verrijzen, en het gebruik van de KPN-hallen. Deze hallen zijn erg groot qua oppervlakte en qua hoogte; en dus voor van alles te gebruiken.
Samen met Wim spring ik op de fiets. Op de Theresiastraat graveren scholieren van het Mondriaan de komende tijd postcodes in fietsen. Onze fietsen worden ook gegraveerd in de strijd tegen fietsendiefstal. Daarnaast plaatsen wij een fietsbeugel (een nietje) waaraan je je fiets kan vastzetten.
Op het stadhuis werk ik ’s middags de post weg en dadelijk reis ik af naar Midden-Delfland voor een bestuursvergadering van het industrieschap Harnaschpolder.
Het complot is ontdekt. De campagnes van meerdere partijen zijn gexc3xafnfiltreerd. De ragfijne intriges, die reeds jaren geleden sluw zijn gesponnen en gesmeed, zijn schrander aan het daglicht gebracht met vernuftig speurwerk door een gis oud-voorzitter. De strategie is vernietigd; vertwijfeling en radeloosheid maakt meester van ons. Ach, David toch.


Wat is de zee toch mooi bij zo’n Hollandse wolkenlucht.


En weer een fiets gegraveerd.


Twee fietsbeugels erbij in Haagse Hout.
(photo Geertje)

6 gedachten over “Nietjes

 1. amarins

  heee, zo leer je nog eens wat door eens door te klikken. Ik kende het weblog van David niet maar zie wel mijn weblog bovenaan de linklijst staan. Grappig.

 2. Pieter

  Beste onderzoeksjournalist, moet je nagaan welke schade je nu al hebt aangericht voor in ieder geval 3 partijen.

 3. Pieter

  keyperson=sleutelpersoon
  keycoard=sleutelhanger
  keyboard=sleutelbord
  en een keyperson met een keycoard=een sufferd

Reacties zijn gesloten.