Groninger kabel

Woensdagmiddag kreeg ik een sms-je van David over de verwikkelingen in de gebruikersruimte aan het Van der Vennepark. Gisteren zag ik de beelden ervan op TV West en een foto in het AD. Ben ervan geschrokken. Prima dat je hardop zegt, schreeuwt of demonstreert dat je het ergens niet mee eens bent maar dit kan niet. Gebruik van geweld en bedreigingen kan niet. De vergelijking met de Tasmanstraat gaat m.i. mank.
De Posthoorn belde net, ze wilden weten hoe was geweest woensdagavond. Het is not done om daarover veel te zeggen maar ik vond het best spannend en erg geslaagd. Internationale instellingen zijn belangrijk voor Nederland en voor de stad Den Haag (11.000 banen). Straks gaan we naar Amsterdam. Een keer per jaar komen de colleges van de G4 (Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) bijeen. De rest van het jaar is natuurlijk ook veel onderling contact. We spreken over integratie, bereikbaarheid, de volgende Kabinetsformatie etc. Ik heb trouwens genoten van het interview in het Parool met Mark van der Horst. Hij zegt gewoon waar het op staat, groot gelijk.
Hmmm, onderdelen van het verkiezingsprogramma van het CDA komen stukjes bij beetje naar buiten. Maandag komt ons conceptprogramma en de conceptlijst uit. Ik sluit niet uit dat er enige overeenkomsten bestaan tussen beide programma’s als ik RTV West mag geloven.

3 gedachten over “Groninger kabel

  1. Pieter

    Beste Harry, kan me iets bij voorstellen. Nav de log van David Rietveld en mijn reactie daarop afgelopen donderdag, wilde ik via de titel nog even wijzen op het volgende. Veel oud-stadjers en zeker oud-student-en-stadjers zie ik her en der opduiken in de politiek. Sommigen heel politiek actief, anderen minder of indirect. Niettemin bijv. in diverse campagneteams zie ik ze zitten. Maw de Groninger kabel is sterk. Vandaar.

Reacties zijn gesloten.