Feest

De gemeenteraad van gisterenavond duurde nog iets langer dan gedacht maar de Haagse tippelzone wordt gesloten. In Grxc3xb8n hadden we samen met GroenLinks, VVD en de PvdA ervoor gezorgd dat er een tippelzone kwam (februari 1996) en ik dacht dat D66 en het CDA toen meestemden. In ieder geval; nu maak ik een sluiting mee. Het kan verkeren. Uiterlijk 1 maart gaat ie dicht en misschien wel eerder.

Arjen Lakerveld (nummer 10 op de conceptlijst van de VVD en masterclasser) bezoekt de gemeenteraadsvergadering en maakt kennis met deze en gene. Ook hij heeft er veel zin in; goede indruk. In de wandelgangen van de raad spreek ik met meerdere raadsleden; met Marieke overleg ik over het verbeteren van onze logs.
Op de Binckhorst zitten nu nog tien autodemontagebedrijven. Op korte en middenlange termijn niet meer. In Pijnacker-Nootdorp kunnen enkele autodemontagebedrijven gaan landen zodra de provincie de aanwijzingsprocedure heeft afgerond. De autoshredder van een bedrijf verdwijnt snel in ieder geval. Dat dossier liep al een tijdje en is nu goed opgelost. Dat xc3xa9n bijvoorbeeld het feit dat Van Gils als eerste in de regio Haaglanden voldoet aan de Kwaliteit Zorg en Demontage 3 norm (de hoogste die mogelijk is in deze branche), draagt bij aan het corrigeren van het imago van deze bedrijven. Dan landt het des te beter en sneller in De Grote Driehoek te Pijnacker-Nootdorp.

De vrijdagochtend begonnen met allerlei personeelsdossiers. In de beheerraad spreken wij over de start van de procedure voor een nieuwe algemeen directeur van DSO onder de hoede van een stuurgroepcommissie (ja echt, zo heet dat). In een andere stuurgroepcommissievergadering (3 x woordwaarde bij scrabble) spreken wij over de procedure voor een andere directeur.
De directeur van de WFIA komt langs voor enkele lopende zaken. Verder nog bestuursvergadering van het industrieschap Plaspoelpolder te Rijswijk.

Het schiet op met feestzalen in Den Haag. Daaraan is een groot tekort en ik ben al een tijd bezig om enkele ondernemers de ruimte te geven zodat er twee feestzalen bijkomen in Den Haag. Vandaag is weer een belangrijke stap gezet om de eerste te kunnen laten openen. Er is nu nog weinig dat ons rest om binnenkort de feestelijke opening van de 1e nieuwe feestzaal te hebben.

4 gedachten over “Feest

  1. peter

    lekker belangrijk allemaal, jullie vvd’ers zullen altijd wel een stell hersendode imbecielen blijven, jammer voor jullie.

  2. Pieter

    En niet ontspeend van nuance gelukkig, waarlijk een constructieve bijdrage in de discussie…

Reacties zijn gesloten.