Vallende ster

Deze dag staat in het teken van de CAO. Naast het overleg met de lokale bonden, zit ik ook in het landelijk onderhandelingsteam voor de CAO-gemeenten. De hele dag en wellicht ook avond en nacht is ingeruimd voor overleg met de vakbonden. Er liggen veel belangrijke dossiers op tafel en aangezien het 170.000 gemeenteambtenaren betreft, zijn de belangen groot.

Gisterenavond was het gezellig en rumoerig druk in Cocoon. Naast politici waren er ook behoorlijk veel studenten die meediscussieerden. Aan de bar was het genoeglijk. Maarten droeg zelfs een VVD-bordje.

De Michelin-sterren vallen dit jaar vroeg. Normaal worden ze toegekend in januari maar Michelin heeft het vervroegd i.v.m. de feestmaand december. Den Haag kende tot nu toe twee restaurants met een ster. Maar sinds vandaag heeft de Hofstad er drie!
Naast Calla’s en Le Cirque (vorig jaar ster gewonnen) heeft nu ook Seinpost een ster gewonnen. Deze wethouder Horeca feliciteert ze alle drie, maar Seinpost met Gert Jan Cieremans in het bijzonder. Hulde!

2 gedachten over “Vallende ster

Reacties zijn gesloten.