Stemmen voxc3xa2h de publieksprxc3xa8s

Dit weekend heb ik een nieuw statistiekprogramma gexc3xafnstalleerd. Naast het programma voor de beheerder dat onder de site hangt, is er tevens een statistiekprogramma dat openbaar aan de site hangt. Dat laatste programma, NedStat, zorgde voor pop-ups dus die heb ik vervangen door OneStat.

Vandaag heb ik meerdere stafoverleggen waaronder die van Economie waar Henk J voor het laatst bijzit; deze harde werker gaat naar Staedion per 1 december. ’s Middags overleg ik met het georganiseerd bedrijfsleven over de bedrijventerreinen. Daarnaast komt een projectontwikkelaar langs met plannen voor kavels, en samen met Marnix wordt gesproken met de vastgoedeigenaars in een winkelcentrum. De nieuwe winkeliersvereniging van de Goeverneurlaan bestaat xc3xa9xc3xa9n jaar en ik bezoek hun viering om ze te feliciteren met dit heugelijke feit. Snel eten bij de AH en de KFC en dan naar de fractievergadering.

De Haagse Promotieprijzen voor vier categoriexc3xabn worden aan het einde van het jaar uitgereikt. In de categorie “publieksprijs” mag het publiek zelf stemmen voor een winnaar en wel via de sites van AD/HC en RTV West en Marketing&Events.

Voor deze categorie zijn genomineerd:
– het Scheveningse haringevenement Vlaggetjesdag
– muziekorganisator, -journalist en -kenner Gerard van den IJssel
– en striptekenaar Marnix Rueb
.
Dus stem mee!


p.s. de heerlijke verjaardagstaart met xc3xa9xc3xa9n kaarsje van de winkeliersvereniging De Laakse Pleinen, op de Goeverneurlaan