Inconsequent

Overleg met mijn staf, een interview met BBC World Service, een fotosessie i.v.m. de campagne, de feestelijke ondertekening (taart en bubbels) van een groot verhuurcontract voor de Caballero-fabriek, een lunchvergadering van het bestuur van het industrieschap Harnaschpolder; en nog een lunchvergadering maar nu met diverse Chinese organisaties i.v.m. de viering van het Chinees Nieuwjaar.
Snel door naar de VNG voor een vergadering van het algemeen bestuur, racen naar de raad, inspringen voor Bruno door op en neer te sjezen naar de ICLN voor een speech; en terug naar de raad, postmappen wegwerken, eten met de raad, een beetje raadsvergadering en dan op de kamer doorwerken.
Het zijn drukke dagen. Dat over een week het reces begint, speelt mee. Veel moet nog dit jaar worden afgerond zo lijkt het. Haastige spoed is zelden goed, heb ik ooit geleerd. Tijdens het diner met de raad hoor ik leuke nieuwtjes, ik sms wat met Maarten en ’s avonds komt Frans nog langs om enkele dossiers te bespreken.
Op de log van Marjolein lees ik iets waarop ik wil reageren. Blijkt dat niet te kunnen zonder in te loggen. Raar. Ok, dan log ik wel in. Nog vreemder. Nergens op de site kan je inloggen. Niet erg consequent.