Vlot

Wat een dag, wat een dag. Na het sectoroverleg komt Ageeth een bakkie doen om te overleggen over het boeiende onderwerp ‘onderwijs’. Daarna Georganiseerd Overleg met de lokale vakbonden over het ziektekostenstelsel. Er wordt geprobeerd een uitkomst te bedenken die recht doet aan de belangen van alle ambtenaren xc3xa8n de werkgever. Wordt vervolgd. In Nieuwspoort heb ik een persconferentie over een economisch onderzoeksrapport dat aantoont hoe belangrijk de internationale organisaties zijn voor de stad, de regio en het land. Behalve 1,5 miljard bestedingen levert het ook 15.000 Haagse/Nederlandse banen op! En als wethouder Economie xc3xa8n Internationale zaken stemt mij dat tot vreugde .
Tijdens de conferentie heb ik IBS-dienst. De server ligt plat dus de wap-telefoon weigert de last af te geven. Na veel consternatie en geregel lukt het in technische zin eindelijk om de last af geven. Overigens voor een in- en intrieste casus, oef, oef, als je sommige gevallen tot je laat doordringen dan stemt dat droevig .
Niettemin, de rest van de dag is gevuld met o.a. een bewogen marktkoopman op mijn spreekuur, met een ideexc3xabnbedenker, met een overleg met Henk de Boer van Haaglanden/Westland over bedrijventerreinen etc. En nog een radio-interview met kanshebber-op-de-Haagse-promotieprijs Gerard van den IJssel van Den Haag FM over de expats. Verder de postmappen weggewerkt.

Zo aan het einde van het jaar probeer je zaken af te ronden. Ik weet niet hoe; maar vandaag schijnt veel te lukken, los te schieten, rond te komen en mogelijk te zijn. In een paar uur tijd bewegen tal van dossiers zoals een gronddeal, een duurzame fabriek, lang verwachte blauwe mappen en te verzenden brieven en commissiebrieven, en een doorbraak ten aanzien van het rookbeleid. Lekker gevoel dat het zo vlot. Morgen nog een dag inclusief enkele parafen op de laatste blauwe en belangrijke mappen.