USB olxc3xa9 II

Bart heeft vanochtend geholpen met het installeren van de USB-kabel tussen de PC en mijn nieuwe mobiel. Ik kan nu wederom vanaf het stadhuis uploaden naar mijn log maar ik zal wel mijn camera-instellingen veranderen want de nieuwe foto’s zijn qua Kb te groot om deze log snel te kunnen laden.
Na het gezellige stafoverleg heb ik een bestuursvergadering van de Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten. Daarna spreek ik met o.a. de projectleider Binckhorst over een raadsvoorstel. Vanavond heb ik een besloten raadscommissie en aansluitend vergadert de raad. De rest van de dag is het rustig. Ik ga ff kletsen bij de fractiekamers en haal wat te eten bij de KFC.
Gisteren heb ik mijn salarisstrookje gekregen . Ik weet nu wie “niet iedereen” is als Hans Hoogervorst zegt: “de meeste mensen gaan in 2006 in koopkracht erop vooruit, maar niet iedereen”.
Ik dus; netto € 73 minder per maand. Mijn premie voor de ziektekostenverzekering is gelijk gebleven en zelfs als ik rekening hou met de afgeschafte OZB-aanslag ga ik er toch nog enkele honderden euro’s netto per jaar op achteruit. D’oh!

2 gedachten over “USB olxc3xa9 II

  1. Pieter

    Ik geef toe dat mijn huidige salaris een tikkeltje hoger is dan mijn vorige 😉 maar niettemin. Zelfs in percentages gemeten is de achteruitgang meer dan de -0,5% waarover de landelijke politici spreken. Ik was overigens niet op zoek naar medelijden hoor. Wethouders in NO-Grxc3xb8n verdienen trouwens ongeveer 3800 excl. onkostenvergoeding. Maar eea hangt af van belsuiten van raad en % tijdsbesteding.

Reacties zijn gesloten.