3e Paasdag

Ik kan niet zeggen dat het een echt rustig Paasweekend is geweest . De hectiek van de laatste dagen ging gewoon door. Ik heb een onafhankelijk onderzoek gelast naar de verslaglegging en de verantwoording bij de West-Holland Foreign Investment Agency (WFIA). Het onafhankelijke onderzoek is erop gericht om een nadere verduidelijking te krijgen van de resultaten van de WFIA en de in de jaarverslagen gehanteerde werkwijze. De WFIA is een aan de gemeente gelieerde organisatie. Ik vind het daarom zaak om elke mogelijke twijfel over de verslaglegging en de verantwoording weg te kunnen nemen. Daarnaast nam de ALV van de VVD van hedenavond de nodige aandacht in het weekend in beslag. Deze dinsdagochtend, nog voor B&W, heb ik met mijn staf overlegd over de actuele zaken. De collegevergadering begint vandaag om 10.00 uur en op de agenda staan van mijn kant enkel hamerstukken. De rest van dag besteed ik aan het bestuderen van documentatie, overleggen met mensen en het plegen van telefoontjes. Aan het einde van de middag is nog een korte fractievergadering en daarna begint de ledenvergadering van de VVD Den Haag.

2 gedachten over “3e Paasdag

  1. Arnoud Boer

    @ Pieter: Het is toch duidelijk dat de WFIA prognoses presenteerde als behaalde resultaten? En dat je dat wist? Ik ben benieuwd wat de xc2xb4mogelijke twijfel over de verslaglegging en de verantwoordingxc2xb4 dan nog kan zijn … 😦

  2. Pieter

    Beste Arnoud, de krant heeft meer beschreven dan alleen de prognoses en daarover twijfel gezaaid. ‘Mogelijke’ omdat de feiten etc nog moeten worden onderzocht.

Reacties zijn gesloten.