VBBM

De vorige secretaressedag bleek ik mijn humerus-kop te hebben gebroken, dit jaar geen gebroken botten (ff afkloppen). Ik heb geen verrassing als vorig jaar kunnen voorbereiden voor de secretaresses maar ik zet deze toppers wel in de bloemen; daarna hebben we stafoverleg. Ik bereid me voor op de raadsvergadering die om 13.00 uur begint. In de raadsvergadering is op verzoek van de SP een interpellatiedebat gehouden n.a.v. de berichtgeving over de WFIA. Beide moties worden ingetrokken.
Behalve het afscheid van 5 wethouders, het vieren van het 25-jarige raadslidmaatschap van Rob van de Laar, en de benoeming van 7 nieuwe raadsleden staat tevens de benoeming van 8 nieuwe wethouders op de agenda. 30 raadsleden hebben voor mijn benoeming tot wethouder gestemd. Er zijn veel felicitaties!
Na afloop van de raad is er nog kort een collegevergadering waarin de portefeuilleverdeling wordt vastgesteld. Vanaf dan ben ik officieel wethouder VBBM (Verkeer, Binckhorst, Binnenstad en Milieu). Vervolgens ga ik een hapje eten in stad, ga langs bij de afscheidsreceptie van Bruno, Pierre en Wilbert, en ergens nog een drankje doen .

2 gedachten over “VBBM

  1. Pieter

    Dank. Klopt, alleen het smashen bij squashen lukt niet meer. Maar niettemin af en toe win ik nog wel.

Reacties zijn gesloten.