Eerste dag

Het was erg gezellig in het Paard van Troje bij het afscheidsfeestje van de drie vertrokken wethouders (Bruno, Wilbert en Pierre) . Beetje uitgeslapen en deze vrijdag ben ik begonnen met een beheerraad van DSO, ik voer een paar (kennismakings-)gesprekken, en ik verricht de opening van een tentoonstelling in het Atrium over verkeersmanagement en openbare verlichting. Het is mijn eerste optreden als wethouder Verkeer en ik denk dat de, bij de tentoonstelling horende, openingsact indruk maakt . Bijzonder fraai en artistiek optreden .
Ik bezoek de afscheidsreceptie van Sander Vergroesen in de Bijenkorf, hij heeft zich fors ingespannen voor het verbeteren van de Haagse binnenstad, en dan is ’s avonds het afscheidsdiner van het oude college.


De drie heren in Vak C


De drie tenoren op het podium in het Paard


De openingsact bij de tentoonstelling

Voor die VVD-leden die hun keuze nog moeten maken tussen Rita en Rutte als lijstrekker voor de volkspartij voor vrijstijl en democratie, helpt dit heel misschien…
Ik heb over de keuze voor de nieuwe VVD-lijsttrekker, een poll gemaakt (zie linkerkant).

4 gedachten over “Eerste dag

 1. Paul Dewever

  Mijn hartelijke gelukwensen met je installatie als wethouder.
  En wat heb ik moeten lachen om de Rita vs. Rutte battle van Buro Renkema.

 2. Peter-Paul de Goeij

  Erg mooie battle tussen R&R! Ben benieuwd of het zo bedoeld is, die verkiezing. Levert de VVD zes zetels op in de peilingen en als het echt een succes is kan Rutte gewoon Rita’s running man worden 😉

 3. Pieter

  Hoi PP, de schijnfamilie bezoekt de log aardig 😉 , het wordt een leuke strijd en de aandacht daarvoor legt m.i. de vvd geen windeieren maar stijgende peilingen. Ik hoop dat Mark wint. En dan mag Rita first lady zijn!

Reacties zijn gesloten.