Verwachting

Na afloop van de raad is een groep naar het Plein gegaan en heeft aldaar genoten van de warme lentenacht en het koude bier. Vanochtend is er druk telefoonverkeer waardoor mijn ochtendprogramma in de war wordt gegooid. Er is een belangrijke stap in overleg met het ministerie gezet voor een groot verkeersproject en da’s goed nieuws. Bij de stichting Binnenstadsmanagement, waarvan Rabin, Henk en ik lid zijn, is een lunchvergadering. In dit samenwerkingsverband proberen onder meer ondernemers, bewoners, eigenaren, KvK, gemeente, bureau Binnenstad etc gezamenlijk te werken aan een betere binnenstad. Het VCP is een belangrijk gesprekspunt in deze vergadering.
Terug op het stadhuis is in klein verband een overleg over de verkeersafwikkeling op een straat in noordoost Den Haag. De rest van de middag vul ik met het wegwerken van post etc. En ik heb een site ontdekt waar je video’s kan uploaden dus zou ’t dan toch gaan lukken om videootjes van mijn mobiel via mijn log te laten zien? Ik heb een korte proefopname gemaakt van mijn werkkamer. Ik denk dat ik in de toekomst naast foto’s, ook filmpjes ga plaatsen als ondersteuning van mijn log.

De milieueffectrapportage (MER) van het Wijnhavenkwartier is gisterenavond door B&W vastgesteld. Ik word voorgedragen richting de ALV van de VNG, als lid van de commissie Milieu & Mobiliteit. Goed dat ook de VNG een combi heeft gemaakt van deze twee onderwerpen. Verder geen nieuws; ’t is bijna weekend.
De verkiezing van de VVD-lijstrekker is nog geen 3 dagen bezig en nu al heeft 30% gestemd. Een resultaat boven verwachting!

Advertenties

4 gedachten over “Verwachting

  1. Vital

    Nou, ik heb zo mijn bedenkingen over dat werken….met de kat en de hond spelen, zie je video-lijstje,- die ruime werkkamer zonder enige activiteit…het is me wat..

  2. Pieter

    Ja, het lijstje van woensp’s video’s is er nog maar kort. Verwarrend is inderdaad de opsomming van andere video’s die YouTube vanuit deze categorie laat zien. En cat vs dog heb ik echt niet 46252 keer gekeken hoor.
    p.s. de TV stond aan (maw dus wel enige activiteit šŸ˜‰ ).

Reacties zijn gesloten.