Paris Hilton

Volgende maandag is pas de eerste maandag waarop alle stafoverleggen regulier staan ingepland. ‘T duurt ff voordat alle bestuurlijke systemen opnieuw zijn ingeregeld na de installatie van het nieuwe college. Vandaag nog geen stafoverleggen dus ik heb gaten in mijn agenda. Wel, zoals gebruikelijk, heb ik ’s ochtends overleg met mijn staf en is er de wethouderslunch met Frits waarbij Anne aanschuift. De rest van de dag staat in het teken van Haaglanden. ’s Middags is de Regiodag Haaglanden. Ik heb me ingeschreven voor het middaggedeelte “RandstadRail”. Onder meer het project ‘De Netkous’ wordt bezocht.
Bij de, in aanbouw zijnde, halte Beatrixlaan (filmpje: 40 seconden, NB ik ben nog lang geen Paul Verhoeven) klimmen we naar boven en lopen we over ‘het spoor’ naar halte Ternoot. Het is een prachtig bouwsel.

Verder ga ik naar de ondertekeningsceremonie in verband met het aanstaande Hilton The Hague hotel! De opening in de zomer van 2008 wordt ook erg interessant…. Terug naar Haaglanden voor de eerste vergadering van het nieuwe Algemeen Bestuur. Vanavond wordt ook het Dagelijks Bestuur gexc3xafnstalleerd. Ik ben benieuwd wie DB-lid voor Verkeer&Vervoer wordt . Na afloop ga ik misschien nog langs het Politiek Cafxc3xa9 waar Rita gaat optreden. Campagne voeren voor Mark Rutte!

Advertenties

2 gedachten over “Paris Hilton

Reacties zijn gesloten.