Asfalt

Met mijn staf overleg ik over alle lopende zaken. Daarna komt Alfons langs om mij bij te praten over de Europese aspecten van milieubeleid. ’s Middags heb ik werkoverleg op het stadsgewest Haaglanden als portefeuillehouder Verkeer en Vervoer en maak ik meteen kennis met diverse medewerkers bij het stadsgewest. Aansluitend geef ik een interview aan RTV West over de plannen van minister Peijs over “gratis” OV. Wat overigens helemaal niet gratis is. Later is het bestuurlijk overleg Trekvliettracxc3xa9 tussen Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Vanavond werk ik thuis, onder andere aan de toespraak voor het te sluiten huwelijk.

In de radio-uitzending van Qwestie van Zaken is de nieuwe VVD-woordvoerder Ibo Gxc3xbclsen te horen over het Verkeerscirulatieplan. Hij komt goed uit de verf in het debat met de BOF-voorzitter (tussen de 30e en 35e minuut van de uitzending). Hij krijgt het nog druk met de het VCP.
De woordvoerder milieu, Bart de Liefde, had dinsdag zijn vuurdoop in het milieucafxc3xa9. Hij begon te stellen dat de VVD meer asfalt wenste. Het publiek begon al te snuiven, te schuiven met de stoelen en maakte aanstalten om aan te vallen. Tot dat hij zei dat hij meer asfalt i.p.v. tegels op fietspaden wilde. De stemming sloeg meteen om in de zaal; leuk gedaan.

Advertenties

2 gedachten over “Asfalt

  1. Bart de Liefde

    Beste Pieter, dank! Ik heb wel lol gehad die middag. Sommige gezichten, hilarisch! 😀
    Ben overigens benieuwd naar de invulling van het fietsgeld. Ik wacht je voorstellen met belangstelling af. 😉

  2. Pieter

    Het is inderdaad een leuke middag. Natuurlijk kom ik met voorstellen om het fietsbeleid de broodnodige impulsen te geven. Hoop dat de 0,625 miljoen structureel genoeg is. Ik ga een (investerings)plan maken.

Reacties zijn gesloten.