Haagse Beek

Gisterenavond waren er meerdere oud-wethouders aanwezig bij het diner, ’t was dus gezellig. Ik heb veel relevante personen uit het bestuurlijk verkeersnetwerk kunnen ontmoeten en de minister heeft een vlammend betoog gehouden over de aanleg van de A4-Midden-Delfland die nu eens eindelijk moet worden aangelegd.
Deze week wederom een korte collegevergadering, we hebben het weten te rekken tot elf uur. Na de terugkoppeling met mijn staf, loop ik ff bij Sander binnen, ga lunchen en werk de dikke postmappen weg.
’s Middag is er een kennismakingsgesprek met de ambtelijk verantwoordelijke voor onder andere de riolering en de waterbeheersing. Ik hoor leuke ideexc3xabn voor nieuwe milieuprojecten en ik leer de exacte loop van de Haagse Beek. Daarna komt Henk Jagersma langs voor een gesprek over gedeeltes in de binnenstad waarvan het tijd wordt dat er iets mee gaat gebeuren. En de zoektocht naar een nieuwe ba houdt de gemoederen en mijzelf bezig.

6 gedachten over “Haagse Beek

 1. Peter-Paul de Goeij

  Ha Pieter, Ik heb nog wel een stukje Den Haag dat een lelijke puist is (zeker vergeleken bij wat er vroeger stond): Het Piet Heinplein.

  Dat pleintje ligt schots en scheef, er ligt vaak rommel, de bankjes worden bewoond door blowertjes en zwervers, voetgangers lopen fietsers in de weg en omgekeerd en het kunstwerk is op zijn minst wat afgezakt tot bedenkelijk niveau.

  Als dat nu zo’n beetje begint is het mooi klaar als ik weer teurgkom 8)

 2. Pieter

  De bedoeling van het VCP is o.a. het afsluiten van de kruising op het Piet Heinplein waarmee/waarna kan worden heringericht.
  Ik zal niet ontkennen dat ’t een opknapbeurt kan gebruiken.
  Er zijn zelf ooit raadsleden geweest die hebben gepleit van het afbreken van de viaducten en het opengooien van de grachten zodat boten goed kunnen doorvaren.
  Wanneer kom je terug?

 3. Peter-Paul de Goeij

  hehehe, mooi dat je ze leuk vindt. Heb het idee van jou ‘geleend’. 8) Over dat VCP: ik neem aan dat er een vrijstellingsregeling voor omwonenden komt he? Je kan wat mij betreft meteen die hele flat tegen de vlakte gooien. Ik kom terug zodra ik een baan heb…dat duurt waarschijnlijk nog wel even.
  groeten

 4. Pieter

  Nou neen, eigenlijk niet. Ook jij mag dan niet meer tussen de drie delen/taartpunten van de binnenstad rijden. Je kan wel van en naar je huis rijden vanaf de centrumring. We laten de flat maar ff staan. Onteigenen is veels te duur 😉 .
  Ok, zie je in ieder geval in augustus.

Reacties zijn gesloten.