JA!

Sinds medio februari, meer dan 3 maanden geleden, heb ik weer een raadscommissievergadering. Aan de orde is de MER van de Wijnhavenplannen. Het centrum van de Hofstad wordt heel mooi. Ik krijg een luchtfoto aangereikt van het toekomstige centrum.

Indrukwekkende skyline

Ik wil natuurlijk geen buiktyphus oplopen en aangezien deze vaccinatie binnenkort verloopt, haal ik een nieuw shot bij de KLM Travel Clinic. Daar loop ik Pierre tegen het lijf die uitlegt waarom de gemeentelijke compu’s laatst een dag uit de lucht waren. Na de lunch ga ik naar de Groenmarkt die prachtig is opgeknapt. Om 14.00 uur trouwen Mark en Nicole en ik ben voor het eerst ambtenaar van de burgelijke stand. Heel leuk om hen te trouwen. Zij zien er prachtig en gelukkig uit!

Later op de dag wordt het feest gevierd. Ik race naar Haaglanden voor een vergadering van Dagelijks Bestuur waar veel verkeerspunten op de agenda staan waaronder een niet onbelangrijke overdrachtsovereenkomst en de aanleg van spoor 13 en 14. Terug op het stadhuis werk ik de laatste zaken weg voordat het lange Hemelvaartsweekeinde begint. Ik neem wel een stapel papier mee naar huis. Dit weekend ben ik loco maar verder heb ik de komende dagen geen werkzaamheden. Niet erg want de maand juni wordt nog druk genoeg!

P.S. vandaag is de laatste dag dat de VVD-leden mogen stemmen voor hun lijsttrekker. Doe dat en stem op Mark Rutte! Het wordt een hoge opkomst, boven de 70%. Op mijn poll hebben tot nu toe 76 personen gestemd waarvan 50% op Mark, 35,5% op Rita (behoorlijk gekelderd de laatste dagen in de poll) en 14,5% op Jelleke (meer dan ik had gedacht). Over een week zullen wij het weten.

5 gedachten over “JA!

  1. Pieter

    Neen, Arnoud, dank voor het vertrouwen. Ik ben het inderdaad niet. Ben er ondertussen wel achter wie het was.

Reacties zijn gesloten.