Spoortunnel

De collegevergadering begint niet om negen uur zoals gebruikelijk want het Blazersensemble brengt een aubade aan het nieuwe college en wil via haar muziek het nieuwe stadsbestuur energie inblazen. Dat lukt goed. Onder de belangstelling van tientallen ambtenaren en het college, treedt dit gezelschap met een drietal nummers op. Klinkt erg goed. Ik heb een filmpje gemaakt (180 seconden) van het optreden. Let wel, ik ben zo vroeg nog niet helemaal wakker dus de kwaliteit van de regie laat wat te wensen over . Ahum, ik leer bij, zal maar zeggen.
Wat ik wel scherp op de fotokorrel heb, is een das. Een zeldzaamheid vastgelegd. Wie o wie draagt deze das? Raad eens!

In B&W zit van mijn kant een commissiebrief over de aanleg van de extra sporen 13 en 14 in een tunnel onder het CS. Er komen extra sporen op het station zodat ook voor RandstadRail in de toekomst voldoende plek is. De perrons komen onder de grond te liggen in een lange tunnel. Een investering in goed openbaar vervoer!

Verder een reconstructie van een bus-/tramhalte/keerlus en een gezamenlijk briefje over de MER Nieuwe Driemanspolder. Ik spreek Jetta in verband met de voorbereidingen voor de begrotingsretraite. Ton Kaper komt langs om bij te praten. En Bruno en Marjet brengen een bezoek aan de bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand die hen op 10 juni gaat trouwen. Voor de rest nog enkele telefoontjes en de postmappen wegwerken.
Frits heeft ondertussen gemaild dat ook hij de suggestie die gisteren werd gedaan door Hilde, slim vindt en we pakken dit samen op.

Advertenties

6 gedachten over “Spoortunnel

  1. Gieten

    een geluidtechnicus wordt node gemist maar je wordt er wel wakker van. mooi !!

Reacties zijn gesloten.