Verhuizing

Volgende week is de begrotingsretraite van het college die we in mijn stafoverleg voorbereiden door mijn financixc3xable claims te bespreken. Business Haaglanden Zakenjournaal komt langs voor een interview en Ibo Gxc3xbclsen komt bij praten over verkeersaangelegenheden waaronder het VCP. Datzelfde onderwerp staat ook centraal in het overleg met diverse ambtenaren over het proces, de planning en de inhoudelijke keuzes m.b.t. het VCP.

Tijd voor een bubbel! Meestal als Sylvia langskomt, neemt ze taart en bubbels mee. Zo ook nu, het laatste huurcontract voor de Caballero-fabriek mag ik ondertekenen. Nieuwste bewoners: het gezamenlijk projectteam Binckhorst. De 1e fase is, voor de opening al, helemaal verhuurd! Boven verwachting een goed resultaat. Ik overleg meteen met Sylvia over de milieumaatregelen in de 2e fase.

Tijdens de lunch is de stuurgroep RandstadRail waarin de aanleg van dit OV-project wordt besproken. elke keer weer verbaas ik me over de gigantische omvang en complexiteit ervan. En ik leer dat veel mensen de log bijhouden. Zowel buiten de gemeente, die meteen laten weten dat de log uit de lucht was door de verhuizing van alle weblog van www.web-log.nl (sorry voor de layout, ik moet deze nog aanpassen); en mensen binnen de gemeente en Haaglanden. Op naar Houtwijk waar ik op de Montesorri-basisschool een prijs mag overhandigen aan Maurice van Hagen die de mooiste tekening van Haaglanden heeft gemaakt over verkeersveiligheid.

Dsc00142_edited_4

Een grote groep kinderen stelt vragen, vertelt over reisjes naar de Efteling en wacht in spanning af wie de fietscomputer en power-pedals heeft gewonnen. Leuk om te doen. Op uitnodiging van de architect breng ik een bezoek aan het verbouwde NCCC (Nationaal Crisis en Coxc3xb6rdinatiecentrum) op BZK. Indrukwekkend om eens te zien. Mag er weinig over schrijven (en al helemaal geen fotoxe2x80x99s of filmpjes nemen), allemaal STG-ZG, maar ik heb wel in een kooi van faraday gestaan. Eten halen bij KFC en AH, de log bijwerken, en dan kort B&W alvorens de raadsvergadering begint. Op de agenda staat onder andere de MER van het Wijnhavenkwartier. Ik heb veel gesmst.

Dat gaat me tijd kosten om de weblog te repareren. Rot www.web-log.nl! Arrgh!

Advertenties

4 gedachten over “Verhuizing

  1. Hotzki

    Als je in de auto zit, zit je ook in een kooi van Faraday. Niets geheims aan…

Reacties zijn gesloten.