A12/A4

Met slechts vijf afspraken in mijn agenda zou je denken een rustig dagje. Neen dus, xe2x80x99t is hectisch en druk. Nadat de raadscommissie VML gisterenavond tegen middernacht afliep, zit ik vanochtend om negen uur wederom in de raadszaal. In de raadscommissie SRO zijn weinig vragen m.b.t. mijn portefeuille. Na afloop praten Marian, Iris en ik elkaar bij. Zoontje Sebastiaan van Iris maakt tijdens dit overleg kleurige tekeningen die ik later krijg aangeboden. Ik stort me op de stapel (vergader)stukken en dan naar Leidschenveen-Ypenburg alwaar ik de opening van de tunnel onder de A12 mag verrichten. Er is een leuk feestje georganiseerd voor de wijkbewoners. Het is een belangrijke verbinding voor dit stadsdeel. Vanmiddag treden behalve de portefeuillehouder, ook onder andere Bob de Bouwer en Floortje (leuke naam) op.

Door naar Haaglanden voor een vergadering van het Dagelijks Bestuur. Meerdere verkeersbesluiten staan op de agenda waaronder de RandstadRail-tarieven en de historische overeenkomst die ik vrijdag mag ondertekenen in verband met de aanleg van de A4-Midden-Delfland. Terug op het stadhuis stort ik me op de immer groeiende stapel (vergader)stukken. Voor de 3e keer deze week haal ik mijn avondeten bij AH en KFC alvorens de vergadering van het algemeen bestuur van xe2x80x99t stadsgewest begint. Ik heb zoxe2x80x99n vermoeden dat de vergadering voor 21.00 uur is afgelopen .


xc2xa9Sebastiaan Michels-Spee (voetbalfan en voetbalplaatjesverzamelaar)

Advertenties

2 gedachten over “A12/A4

  1. Pieter

    Van mij mag je. Maar het kan zijn dat de tekenaar en rechthebbende, in ruil voor de publicatierechten in Jamaica enkele voetbalplaatjes willen hebben…
    😉

Reacties zijn gesloten.