Nacht en ontij

Vandaag is de laatste raadsvergadering van dit politieke jaar. Het is een volle agenda met onder andere de Voorjaarsnota, de Jaarrekening, mondelinge vragen over een autoluwe zondag in september, een busstation, de WFIA, parkeerbeleid in Rustenburg-Oostbroek, een initiatiefvoorstel voor het openbaar vervoer en enkele hamerstukken. Alle raadsvoorstellen zijn vanavond aangenomen.
Het is een zwaar halfjaar geweest met de campagne, de verkiezingen, de collegeonderhandelingen, de collegesamenstelling, de WFIA, de start in de nieuwe portefeuille etc. Gelukkig heb ik een goede staf met Lilianne, Ineke, Jeanne, Wilma, Geertje, Carien en straks Adrienne die mij ondersteunen. Ik heb de afgelopen weken wel eens terug gedacht aan zijn woorden aan het einde van de avond van woensdag 28 januari 1998. Die hebben toen indruk op mij gemaakt (ooit kon ik het uit mijn hoofd opzeggen) en voor het Beukeblad heb ik xe2x80x99t wel eens verwerkt in een artikel. Ik heb de tekst weer eens opgezocht. Parafraserend: xe2x80x9cdeze wethouder, met het hart en ziel voor de stad, altijd functionerend maar xc3xa9xc3xa9n keer niet adequaat reagerend, bij nacht en ontij werkend, voor iedereen bereikbaar, kijkt u recht in de ogen, deze wethouder gaat in augustus weer aan de slag xe2x80x9d.

6 gedachten over “Nacht en ontij

 1. Robert

  Ik wist niet dat jij ook quotes gebruikt van PvdA prominenten…

  Goede vakantie en tot in augustus. Ben je op tijd terug voor mijn verjaardag?

  groeten Robert

 2. Stephan

  Zag vandaag een vermelding in Elsevier in verband met een door jou voltrokken huwelijk, je hebt het er schijnbaar goed vanaf gebracht!
  Geniet verder van je vakantie Pieter, een stad als Den Haag kan wel even zonder je, zolang je maar hart en ziel voor Stad blijft hebben 😉

 3. Pieter

  Hoi Paul, Zock en Robert, dank voor de goede wensen. Ik heb genoten van de vakantie. Sommige teksten van sociaal-democraten zijn voor herhaling vatbaar (niet alle!), DH heeft het overleefd.

 4. Pieter

  Hoi Stephan, ik heb de Elsevier gekocht en de foto van het bruidspaar bewonderd; leuk artikel. Ja hoor, ik hou van Den Haag (en Grunn)!

Reacties zijn gesloten.