Opperbevelhebber

De beheerraad van DSO vergadert xe2x80x99s ochtends en de nieuwe directeur van de gemeentelijke belastingdienst komt kennismaken. Aangezien ik 2e loco-burgemeester ben, moet ik worden ingewijd met een korte introductie ‘crisisbeheersing’. Want als Wim en Jetta er niet zijn en er onverhoopt iets rampzalig in Den Haag gebeurt, is het wel handig om een paar zaken te weten aangezien de loco dan de opperbevelhebber bij rampen is. In het najaar staat een oefening gepland met het gemeentelijk team. Verder heb ik een stafoverleg Verkeer vanuit het stadsgewest Haaglanden. En morgenavond is er op het Malieveld het feestje met KANE (powered by RandstadRail) .

8 gedachten over “Opperbevelhebber

 1. Wij Den Haag

  Beste de Wethouder, beste Pieter, Geachte heer van Woensel.

  Buiten het feit dat u lekker bezig bent met filmpjes op You tube, bent u potdorie ook nog eens plv/plv opperbevelhebber?
  Het is nu maar te hopen dat er niets rampachtigs gebeurd in Den Haag.
  Als is het bijwonen van vergaderingen in het Haagse Stadhuis, en de genomen beslissingen door het college rampzalig. Of blijft Jetta altijd de opperbevelhebber naast Wim. Doe Wim en Jetta de groeten en veel succes bij een ramp.

  WDH
  Martin

 2. Pieter

  Beste Wij Nederland, Beste Wij Den Haag, Beste Martin, het is inderdaad leuk om met de filmpjes bezig te zijn. De meeste dagen van het jaar is het inderdaad plv/plv en ik hoop inderdaad dat er niets rampszaligs gebeurt in Den Haag. Overigens het collegebeleid is prima!

 3. Wij Den Haag

  Beste Pieter,

  Daar denken [url=http://www.wijdenhaag.nl]WIJ[/url]dus anders over.
  En ga vooral door met de filmpjes.
  Heb je ze [url=http://www.wijdenhaag.nl/log]hier[/url] al zien staan.

  Vriendelijke groet

  WDH

  Martin

 4. Susanne Bout

  Hallo Pieter,

  Even off topic: Mag ik je mooie skyline op mijn site plaatsen? Mxc3xa9t bronvermelding van jouw blog uiteraard, of waar heb jij ‘em vandaan?

  Groeten,
  Susanne

Reacties zijn gesloten.