Trakteren

Het is een bijzondere dag. Met een hazelnoottaart van Maison Kelder en een mooi kado. Ik heb bezoek vanuit Rotterdam om over vervoer te praten. Daarna spreek ik met de burgemeester over het bestuurlijk overleg luchtkwaliteit en ik geef een interview aan Den Haag FM over de aanstaande, bijzondere zondag.

Den Haag en onze binnenstad zijn namelijk prima bereikbaar op tal van duurzame manieren en overmorgen wordt dat gepromoot. Je kan onze stad bereiken per boot, koets, step, riksja, fietstaxi, fiets, bus, tram etc. Dat is allemaal heel milieuvriendelijk. En de gemeente trakteert want zondag is xe2x80x98t allemaal GRATIS!

Verder ben ik blij dat het gelukt is om een rijtuig van RandstadRail in de binnenstad te regelen, en wel op het Kerkplein. De Hagenaars kunnen zondag alvast een kijkje in het rijtuig nemen.


Zondag live te bewonderen in de Haagse binnenstad!

xe2x80x99s Middags komen enkele heren langs om te praten over het VCP en vervolgens schuift het hoofd Monumentenzorg aan. In de binnenstad staat ongeveer de helft van alle Haagse monumenten. Ik heb een interview met de Scheveningse Courant en dan reis ik af naar het Provinciehuis. Gelukkig is over 1,5 uur de Koningskade weer open want het verkeer in de stad is wel lastig nu. Fietsen is sneller. Bij de Provincie is het bestuurlijk spooroverleg zuidvleugel en daarna de vergadering van de stuurgroep N470 (daxe2x80x99s een weg). Terug op het stadhuis werk ik de laatste post weg, neem een stapel stukken mee naar huis en ik ga lekker het weekend in.

2 gedachten over “Trakteren

  1. Bart de Liefde

    Beste Pieter, langs deze weg mijn dank voor je bijdrage aan de prachtige kadoxc2xb4s die ik gisteren mocht ontvangen voor mijn dertigste verjaardag! Binnenkort de inauguratie van de Beertender bij mij thuis! Kan ik gelijk vertellen over de ervaringen van de dag racen op het circuit van Zandvoort in Porschexc2xb4s, formule 3, Renaults en nog veel meer! 🙂

  2. Pieter

    Graag gedaan. Ik hoorde vandaag dat het een mooi feestje was. Yvonne had een mooie varrssing voorbereid. Dan weet je ook meteen welk email ik laatst las waarom ik zo moest lachen.
    p.s. eerst racen dan beertenderen

Reacties zijn gesloten.