Biesieklette

Een iet wat meer relaxte dag vandaag. Ik overleg met mijn staf zoals gebruikelijk op donderdagochtend, ik koppel terug naar Sander, de nieuwe directeur Personeel komt kennismaken, ik overleg over taxistandplaatsen, VVD-raadslid Iris Michels-Spee komt praten over een dossier en dan is het tijd voor de lunch. xe2x80x99s Middags loop ik door de binnenstad voordat ik in de Grote Halstraat de nieuwste stalling van Biesieklette open.
Den Haag is een unieke fietsenstalling rijker die een openbare, bewaakte stalling combineert met een stalling die 24 uur per dag toegankelijk is voor buurtbewoners en ondernemers. Zeker in de Haagse binnenstad is dit een aanwinst.
Om vier uur beginnen de algemene beschouwingen in de gemeenteraad. Na deze dag wordt de begroting in de diverse raadscommissies besproken en dit leidt uiteindelijk tot besluitvorming op 2 november. Ben benieuwd wat we dadelijk te horen krijgen.

2 gedachten over “Biesieklette

  1. Pieter

    Ja anders denken ze dat ie wederom is gejat! En doen ze per abuis aangifte bij de politie. Maar er zijn weinig mensen zoooo dom…

Reacties zijn gesloten.