MPP

Vandaag hebben wij als college weer een lunchbijeenkomst tijdens onze B&W-vergadering en wel met Ballast Nedam. In de collegevergadering zitten van mijn kant: enkele hamerstukken, het milieuprojectenplan (MPP), de herinrichting van de Veerkades, de reconstructie van de kruising Spui-Veerkade en de uitbreiding van busstroken op de Van Alkemadelaan. In het MilieuProjectenPlan wordt concreet aangegeven welke milieuprojecten de komende tijd worden uitgevoerd. Concreet, resultaatgericht en gerangschikt onder 8 doelen. Deze projecten worden opgepakt. En elk jaar wordt bekeken welke nieuwe projecten kunnen worden toegevoegd. Dit plan gaat nu de inspraak in en gaat daarna naar de gemeenteraad.

Na B&W zit ik het Lokaal Milieu Overleg voor, vindt het vooroverleg plaats in verband met de AB-vergadering van Haaglanden, en dan op naar Bilthoven voor een vergadering van het SKVV (en dat staat voor de regiobestuurders verkeer en vervoer).

2 gedachten over “MPP

 1. Peter van de Graaff

  Ik begrijp niet dat de wethouder van verkeer op zijn weblog niet spreekt over de mislukte Koningskade operatie!
  Het verkeer staat volledig vast.
  En dan zich inzetten voor het VCP? Het moet niet gekker worden!
  Een beetje kritische reflectie zou toch wel op z’n plaats zijn, in plaats van de Goed-Nieuws-Show.
  Peter van de Graaff

 2. Pieter

  Beste Peter, ik heb er inderdaad niet over geschreven (al heb ik voor TV West wel commentaar gegeven). De herinchting is achter de rug maar de VRI’s/stoplichten werken nog niet goed. De doorstroming is niet goed. Ik weet dat de mensen van Stadsbeheer met man en macht eraan werken om het probleem te verhelpen. Wij zouden ook niets liever zien dan dat de doorstroming optimaal is.
  Het VCP is onderdeel van het collegeakkoord en dient te worden uitgevoerd. En dus zet ik mij daarvoor in, net als voor de andere onderdelen van het akkoord zoals het Trekvliettrace.

Reacties zijn gesloten.