Series Finale II

Een paar dagen in Istanbul geweest. Een fascinerende miljoenenstad. Veel te zien en te bewonderen en dat dus ook gedaan: de moskeexc3xabn, de cisterne, de musea, de paleizen, de Bosporus etc.

Al is het herfstvakantie, het werk gaat toch gewoon door en derhalve meerdere telefoontjes. Ontzettend balen van RandstadRail. RaRa, wanneer rijdt ie? Vandaag ben ik langs het stadhuis gegaan om de post weg te werken anders ligt er maandag zoxe2x80x99n grote stapel te wachten. Aan het einde van de middag is een ingelaste DB-vergadering van het stadsgewest over het collectief vraagafhankelijk vervoer. Daarna is er ’s avonds een extra overleg met de wethouders van de RandstadRail-gemeenten. Vrijdag en zaterdag is weer de topkadertraining van de VVD. Zondag werk ik de stukken voor maandag en dinsdag weg; en wie weet, hopelijk is er diezelfde dag een startmoment. Al eerder heb ik erover geschreven maar toen kwam de DVD-box niet en bleek de release een maand te zijn uitgesteld (jaargang 7, en tevens ’t laatste jaargang, van West Wing). Maar nu, nu schijnt ie toch echt bezorgd te worden.

6 gedachten over “Series Finale II

 1. Bart de Liefde

  Beste Pieter, hoop dat je een goede tijd hebt gehad in Istanbul. Ben ook grote fan van West Wing. Kan ik een aantal series van je lenen? Ben benieuwd wanneer je positief kunt berichten over de Koningskade, het verkeer loopt nu ook regelmatig vast op het kruispunt bij het einde van de Utrechtsebaan. Wellicht daar ook registratielussen met camera’s voor rood rijders? Ik rijd nu standaard vanuit de Archipel via de Wassenaarseweg naar de Utrechtsebaan. Is sneller dan de Koningskade, jammer genoeg. Sterkte met dit leuke onderwerp 😉 Bart

 2. Pieter

  Dank voor het succes wensen. Het is inderdaad wel een onderwerp. Ik kom daar binnekort op terug maar nog ff niet via dit medium.

 3. Robert

  Ik ben gisteren zonder ook maar op xc3xa9xc3xa9n verkeerslicht te wachten over de Koningskade gereden. Oke, het was zondagavond 22:00, maar positieve berichten moeten ook geplaatst worden.

 4. Pieter

  Ok, dank voor deze bijdrage Robert! Leuk om eens iets positiefs te horen over de Koningskade.
  Ik neem trouwens aan dat met “zonder ook maar op xc3xa9xc3xa9n verkeerslicht te wachten” moet worden gelezen als “ik heb niet door rood gereden en in xc3xa8xc3xa8n keer groen licht gehad”
  🙂

 5. Pieter

  Hoi Brillie, of moet ik zeggen: Hoi hij-die-zo’n-brede-rug-heeft-dat-het-nieuwe-beeldmerk-erop-past, ik heb vorige week heerlijk gegeten in echte restaurants en echte maaltijden genoten. Maar vandaag boven mijn postmappen: hhhmmmmmm, AH en KFC!

Reacties zijn gesloten.