Lijst 7


Stemt VVD!

Vanochtend natuurlijk eerst gestemd; dat doe ik altijd voordat ik aan het werk ga. Tuurlijk op Mark gestemd. xe2x80x99s Ochtends schuif ik aan bij de raadscommissie Maatschappelijke Ontwikkeling die tevens stadsdeelcommissie Leidschenveen-Ypenburg is, om te praten over verkeersprojecten in Leidschenveen. Tussendoor overleg ik met Jetta, en werk ik postmappen en vergaderstukken weg. Tijdens mijn woordvoering in de commissievergadering heb ik een IBS-aanvraag; trieste casus. Na de lunch heb ik weer een commissievergadering, maar nu van de commissie Verkeer die erg lang duurt. Het gaat over het rekenkamerrapport over verkeersveiligheid, de Koningskade en RandstadRail. De dienst geeft een presentatie met videofilmpjes over de VRIxe2x80x99s (verkeerslichten) en de Koningskade om e.e.a. uit te leggen.

Op het internet is een leuk filmpje over de verkiezingen verschenen. Let ff op bij 2 minuut en 35 seconden op de sluikreclame van een goede partij!

De verkiezingen volg ik op de uitslagenavond van de landelijke VVD, hier in Den Haag in Madurodam (waar de VVD met Frits Bolkestein de grootste overwinning ooit vierde, op 6 mei 1998). Ik zal een hoop bekenden en medecursisten tegenkomen.

6 gedachten over “Lijst 7

 1. Robert

  Pessimist!

  Je had toch niet gedacht dat de VVD lijst 7 zou worden 😉
  Lijst 4 is waarschijnlijk ook een tegenvaller. Ik denk dat niemand echt blij is met de uitslag. Het wordt een leuke formatie…

 2. Erik Roest

  Pieter,

  Het is gelukt. Ik zit nipt in de raad. De VVD is de tweede partij gebleven in Lansingerland en bleef de PvdA en Leefbaar 3B (met voormalig VVD icoon) voor. Ja, onze lokale campagne liep gelukkig beter dan landelijk en we haalden 19% van de stemmen. De partij van je schoontante haalde maar liefst 30% van de stemmen.

  Nu maar eens kijken wat er gaat gebeuren in de formatie. Lokaal en landelijk 😉

  Groet,

  Erik

 3. Martinowicz

  Piet wen maar vast aan een progressief kabinet van PvdA, SP, Groen Links, Christenunie, D66 en de Partij voor de Dieren. Een vegetarisch etentje in Le Bistroquet en het regeerakkoord is een feit.

 4. Pieter

  Ik wens je veel succes als volksvertegenwoordiger. Je zal het vast heel goed doen. Dat zie je vaker bij (oud-) VNG-ers ;-). Gefeliciteerd!!!!

 5. Pieter

  Martinowicz,
  De huizenmarkt zal instorten in 2007 als links de hypotheekrente wordt aangepakt. En met die hogere nieuwere belastingtarieven is het goedkoper geen partner te worden. Dus sla je slag. Snel kopen of verkopen dat huis!
  Trouwens links zal ws elders in de buurt gaan eten, een vegetarisch restaurant op de mauritskade. “De Wankele Tafel”.
  http://www.dinnersite.nl/restaurant/?RN=3736
  😉

Reacties zijn gesloten.