Binnenstadsborrel

Een dag die van negen tot negen aan een stuk door vol zit. Allereerst met een lange collegevergadering met van mijn kant twee collegebesluiten en een notitie over de verkeersafwikkeling en parkeren op (de) Scheveningen(xe2x80x93se boulevard), en tijdens de vergadering een lunchbijeenkomst tussen B&W en de Rabobank. Aansluitend om drie uur het vooroverleg van het AB Haaglanden, dan overleg op bestuurlijk niveau met Rabo Vastgoed en BPF Bouwinvest over de Binckhorst, en dan snel naar de binnenstadsborrel. Die is deze keer in de Schouwburg en als kerstborrel valt ie samen met het Retail Congres. Samen met Ad Dekkers spreek ik deze drukbezochte A-borrel toe en presenteer ik de top 10 van onze binnenstad. Het is altijd een gezellige borrel en ik spreek veel mensen zoals: enkele journalisten, de topman van AM (oud-wethouder en fel tegenstander van het VCP), ereburger Johan Chandoe, enkele van de hardwerkende dames van bureau Binnenstad zoals onder andere Mendy, Lena, Petra en Vronie (goedemorgen trouwens), meerdere binnenstadondernemers en xe2x80x93bewoners, oud-bestuursadviseur Wim de Kuijper, aanstaand bestuursadviseur David van Keulen, en CDA-raadslid Karsten Klein met een RandstadRail-parapulu.

Vlug door naar de CabFab alwaar een informatiebijeenkomst is over de plannen voor de Binckhorst. Zaterdag was er al een druk bezochte bijeenkomst voor bewoners; nu is er een avond georganiseerd samen met de BLF voor vele tientallen ondernemers. Attente Anita Verwoest zorgt er voor dat ik avondeten krijg. Het is een leuke avond met geanimeerde en ook pittige discussies.

2 gedachten over “Binnenstadsborrel

  1. Bart

    Ik ben erg benieuwd naar de plannen voor de Binckhorst. Is er al iets te zeggen over hoe vruchtbaar die gesprekken zijn? Ik geloof echt dat een opwaardering een aardige investering voor Den Haag is, ook internationaal…

  2. Pieter

    De gesprekken zijn vruchtbaar en verlopen goed. Het werk vordert. In april 2007 moeten meerdere producten klaar zijn voor besluitvorming. Ondertussen proberen wij belanghebbenden en geinteresseerden te betrekken in dit proces. Het is absoluut een grote opwaardering en investering in Den Haag met regionale en landelijke effecten!

Reacties zijn gesloten.