69

Omdat Hare Majesteit 69 jaar is geworden, heeft een van de deelnemers aan het bestuurlijk overleg Trekvliettracxc3xa9 oranje bonbons meegenomen. Leuke geste. Daarna heb ik werkoverleg verkeer van Haaglanden en geef ik een interview aan Tanja over de invoering van restrictief parkeren in Rustenburg-Oostbroek. Dat systeem wordt morgen van kracht en de raad heeft ermee ingestemd dat alle vergunningen in Den Haag iets duurder worden (xe2x82xac1,66) zodat de vergunningen in Rustenburg-Oostbroek niet kostendekkend hoeven te zijn. Niet iedereen is het daarmee eens. Het invoeren van het systeem maakt ook veel los in de betreffende wijk. Gelukkig hebben ook de ABBO en de BORO (bewonersorganisaties uit de wijk) de vernielingen aan de parkeerapparatuur afgekeurd. Alle aanvragen voor een parkeervergunning voor de 1e auto zijn gehonoreerd en van de aanvragen voor de 2e auto kon 40% worden toegekend. Aan het einde van de middag heb ik overleg met alle wethouders verkeer van Haaglanden. En natuurlijk tussendoor veel mail- en telefoonverkeer.

2 gedachten over “69

  1. Peter-Paul de Goeij

    Bonjour Pierre!

    Is al bekend wanneer er een besluit genomen gaat worden over het VCP? Is dat al voor april 2007 of ruim daarna? Wellicht dat ik mij in het laatste geval als direct belanghebbende in de discussie kan gaan mengen 😛 Alle goeds en tot snel!
    pp

  2. Pieter

    Com est stai? De commissiebehandeling is op 22 februari en de raadsbehandeling op 29 maart (onder voorbehoud). Dus waarschijnlijk voor 1 april (geen grap). Je mag je zeker mengen in de discussie! Dank.

Reacties zijn gesloten.