K3

Er is een korte B&W-vergadering om negen uur xe2x80x99s ochtends. Verder heb ik het wekelijkse gesprek met de pers over RandstadRail; komen twee oud-raadsleden praten over een campagneactiviteit in verband met de PS-verkiezingen en over een excursie van de vereniging van oud-raadsleden naar de Hubertustunnel; en brengen enkele leden van het platform noordwestelijke hoofdroute een bezoek.

Daarna ga ik naar de Van Ostadeschool. De voorzitster van de oudercommissie had een tijdje geleden een mail gestuurd over de verkeersveiligheidssituatie rondom deze basisschool en dus ga ik ter plekke met hen spreken, neem ik een petitie in ontvangst en luister ik naar hun ideexc3xabn. Ze hebben er een gezellige boel van gemaakt met een podium, honderd kinderen, veel ouders, en muziek van K3!
Ik heb een ultrakort filmpje (00:14) gemaakt.

Terug op het stadhuis klets ik bij met Anne en kruip ik achter de tekstverwerker. Aan het einde van de dag loop ik naar de Ridderzaal voor de afscheidsreceptie van Karla Peijs en werk ik nog een tijdje door op het stadhuis. Eindelijk weekend maar met een stapel stukken.