Intuxc3xaftie

Behalve over een speech heb ik mijn gedachten en mijn internetbrowser eens laten gaan over de locatie voor mijn afscheidsreceptie/-feest. Het begint vorm te krijgen. Ik neem afscheid van de gemeenteraad in een raadsvergadering op 29 maart aanstaande en waarschijnlijk begin april heb ik een afscheidsreceptie/-feest. Moet allemaal niet te lang duren want je moet bijtijds weg zijn, closure hebben, en nieuwe zaken ondernemen. Vanmiddag ben ik met Aline Pastoor (ook Grxc3xb8n) gaan lunchen in de Zeeheldenbuurt. Aan het Anna Paulownaplein zitten meerdere leuke zaakjes waaronder ROOM (heerlijke geitenkaas+appelstroop+amandelen-broodjes). Lange lunch om bij te kletsen en vanzelfsprekend de actuele politiek door te nemen.

xe2x80x99s Middags ben ik langs geweest bij het afscheid van de man die ruim twaalf jaar minister van Financixc3xabn is geweest. Voor de receptie is een inhoudelijk gedeelte met speeches die aardig aan elkaar worden gekletst door dominee Eppe Gremdaat. Running gag van haar/hem is de in-de-steek-latende intuxc3xaftie van de opvolger en hoofdrolspeler in zijn eigen documentaire (vanavond deel 1 op Nederland 2). JPBdeMP steekt ook een verhaal af met, al moet ik het zeggen, humoristische zelfrelativering. Verder roemt hij de financixc3xable degelijkheid (ahum) van zijn 4e kabinet.

In de uitnodiging staat optimistisch dat er gelegenheid is om Gerrit (wordt genoemd als nieuwe voorzitter van het Danstheater) persoonlijk de hand te schudden maar dat is nooit het geval bij dit soort evenementen. Wel kan ik veel partijgenoten spreken uit de befaamde G4-diners (Mark, Danixc3xablle, Ivo), TK-leden (Willibrord, Hans), topkadertraining (Joan, Hans, Tila) en Haagse VVD-ers zoals Frits, Anne en Bibi. Oh, ja, ik heb een link toegevoegd en mijn poll verwijderd. Eindstand: 247 stemmen (23,6%) vxc3xb2xc3xb2r het VCP. Voor de rest heb ik een voorgevoel dat morgen mijn opvolger bekend wordt.

4 gedachten over “Intuxc3xaftie

 1. nostradamus

  Dan ga ik voor Gerard Wallis de Vries. ‘toevallig’ weer beschikbaar en klaar voor de rebound.

 2. nostradamus

  Nostradamus kan beter de krant lezen:

  Drs. Peter Smit is vanochtend door de Haagse VVD-gemeenteraadsfractie voorgedragen als de kandidaat-wethouder Verkeer, Binckhorst, Binnenstad en Milieu. Smit is daarmee de beoogd opvolger van Pieter van Woensel.

  Peter Smit (1956) was tot april 2006 wethouder Financixc3xabn en Kernenbeleid in de gemeente Westland. Daarvoor zat hij van 1998 tot 2003 in de Haagse gemeenteraad, waarvan de laatste drie jaar als fractievoorzitter.

  VVD-fractievoorzitter Anne Mulder: “De VVD is verheugd dat Peter Smit bereid is wethouder verkeer te worden. Peter woont al 25 jaar in Den Haag. Hij kent de gemeenteraad, was daar woordvoerder verkeer en heeft als eigenaar van een milieuadviesbureau kennis op het gebied van milieu. Verder heeft hij ruim twee jaar ervaring als wethouder in het Westland.”

Reacties zijn gesloten.