Twee paspoorten

Mijn paspoort is klaar om af te halen; dus op naar het stadhuis. Burgerzaken is op dinsdag maar beperkt open, twee uurtjes. Ik kan me herinneren dat Ageeth daarover ooit schriftelijke vragen heeft gesteld. In ieder geval, Den Haag is nu wel mede daardoor de meest klantvriendelijke gemeente. Ik heb mijn oude paspoort gehouden dus ook ik, heb nu twee paspoorten .

Op het stadhuis loop ik natuurlijk ff langs op de 6e verdieping waar ik meteen Lilianne kan feliciteren met haar nieuwe baan, met Protocol overleg over mijn afscheidsfeest en Cor van voorkennis voorzie die hij ten gelden/ten drinken kan maken op zijn afdeling.
xe2x80x99s Ochtends bel ik met Peter, en neem van de postbode een pakket van DOEN evenementen in ontvangst. Ontzettend attent van Roland en de zijnen om het boek over de Binckhorst na te zenden. Is een mooi boek met creatieve concepten geworden.
Ik ben heel blij dat de fractie heeft gekozen voor mijn oude maatje Peter Smit. Hij gaat het heel goed doen en ik wens hem ontzettend veel succes!
Verder probeer ik nogmaals bij het AD/HC oude kranten op te vragen. Ze gaan het opnieuw proberen. Lijkt wel of ik niet mag lezen wat ze in mijn vakantie over mij hebben geschreven . Vanavond ga ik Amsterdam met Martijn eten.

2 gedachten over “Twee paspoorten

Reacties zijn gesloten.