Monte Cristo

Vandaag klussen op het balkon (meubilair in de beits zetten) en vanavond cultuur. Cultuur? Ja, ik weet het. Mijn trackrecord op het gebied van cultuur is niet achteroverslaand. Al ging ik nog wel eens in Groningen naar bijvoorbeeld het Prinsentheater met de kaartjes die op maandagavond in de AFV werden verdeeld. Maar in Den Haag ga ik eigenlijk alleen maar naar cabaret in het leuke en gezellige Pepijn.

Tijdens de laatste binnenstadsborrel sprak ik met Anouk die behalve partijgenoot, goede ceremoniemeester en de oprichtster van het bedrijf Life Events, tevens de helft van de drijvende kracht achter de Royal Culture Club is.
Nu ik tijd heb voor dit soort activiteiten ga ik met hen mee naar een voorstelling van De Graaf van Monte Cristo van het Nationale Toneel. In het pakket dat de groep van jong gexc3xafnteresseerden krijgt aangeboden, zit: een inleiding van de regisseur Johan Doesburg en vertaalster Sophie Kassies, eten en drinken bij Wat De Pot Schaft (tongfilet met gambaxe2x80x99s), de voorstelling en meet&greet met de acteurs waaronder Stefan de Walle. En dat allemaal voor minder dan vier tientjes! Mooi concept om de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel bij jongere Hagenaars onder de aandacht te brengen.

2 gedachten over “Monte Cristo

  1. Anouk

    Hi Pieter, Hyve je net en zie nu dat je onze RCC ook op je weblog hebt gezet, wat leuk! Hoop dat je het een mooie avond vond en dat je nog eens komt (naar RCC / KS / NT of borrel met johan! 😉

  2. Pieter

    Tuurlijk Anouk! Ik vond het zeker leuk en je ziet vast nog vaker bij rcc/ks/nt/johan. Goed dat je mij hebt geattendeerd op deze activiteit, dank daarvoor. Tot snel.

Reacties zijn gesloten.