Waterreus

Vrolijk knipperen de lichtjes Tel1 en Tel2. Leuk hoor; alleen is dat nou net niet de bedoeling. Dus ik ben deze woensdag maar eens begonnen met de helpdesk van Casema te bellen. Het wordt een gevalletje backoffice dus de taak wordt doorgestuurd naar een collega. In de loop van de middag zou ie het goed moeten doen. Ben benieuwd.

Het staat er helemaal los van maar soms bestaat toeval niet. Casema heeft met ingang van vandaag de TV-frequenties veranderd. Niet alleen voor mij hoor, maar voor de hele regio. Alleen CNN heeft de frequentie behouden; de rest is allemaal anders geworden. Dus ik ga aan het werk door de TVxe2x80x99s opnieuw te installeren. En ja hoor. Oh joy. Het videokanaal is tevens veranderd dus de video moet worden gereset en gexc3xafnstalleerd.

We boffen met het weer en de zon. Ik heb een lunchafspraak met mijn nichtje Mique in de Scheveningse strandtent Waterreus. Een heerlijk broodje met Hollandse garnalen en espresso. Ik zie dat strandtent Doen! alwaar over een week mijn afscheidsfeest is, in opbouw is. Ziet er al gezellie uit. xe2x80x99s Middags heb ik een afspraak op de kamer van Erik en daarna stort ik me weer op Casema. Want bij thuiskomst knippert Tel1 niet meer en brandt ie continue!

Ik kan dus verder met het 2e deel van de installatie van internet+telefonie. Ik leg de nieuwe infrastructuur aan en ik activeer de telefonie via de kabel. Het werkt! Ik kan pas gebeld worden nadat ik ben geporteerd van KPN naar Casema (onduidelijk wanneer dat gebeurt) dus ik moet de telefoonstekkers weer aansluiten op de KPN. De switch vordert aardig!
Nu is de router (spreek uit: rau-ter) aan de beurt voor installatie. Zo blijft een huisman bezig. Verder loop ik langs bij mijn vertrouwde stomerij en vanavond ga ik eten met mijn zwager (die trouwens zijn weblog weer eens mag updaten) in WCKD aan het leuke Anna Paulownaplein. En ik heb leuke post gehad van Joop van O., Ivo O. en Sander S. die helaas niet aanwezig kunnen zijn op het feestje. Een mooi boek van Joop gekregen. Ik heb nu de tijd om te lezen!

2 gedachten over “Waterreus

Reacties zijn gesloten.