Strand!

Voor vandaag staat op het programma: het 3e onderdeel van de duikcursus ‘rescue diver’ (theorie overhoren en praktijklessen in het zwembad). Het was erg gezellig, goede sfeer gisterenavond. We hebben veel gelachen. Na het diner gaan de VVD-ers nog ff naar de bar en vervolgens ben ik met Frits een kroeg gaan opzoeken op de Denneweg. De nacht is dan eigenlijk weer veel te kort. Maar dat geeft niet; ik ga lekker naar het strand met dit mooie weer. Zonnebrand, nieuwe nummer van de Opzij en zonnebril mee. Al diegenen die heden moeten werken in een kantoor achter een PC, ik wens u oprecht sterkte toe!

Zet xe2x80x99m op. Ik ben in gedachten bij jullie. Als je me zoekt, ik lig op Scheveningen.

6 gedachten over “Strand!

 1. Koos

  Makkelijk hoor; verantwoordelijkheid als wethouder ontlopen, vervolgens met een wachtgeldje op het strand gaan liggen en de arbeiders sterkte wensen. Er zijn zat vacatures! De uitkeringtrekkers moeten van de VVD altijd aan de bak, behalve als het henzelf betreft?

 2. Pieter

  Altijd, met dat dubbeldikke zomernummer red ik me wel in de komende zomerse weken nabij het Zwarte Pad…

 3. Pieter

  Beste Koos, ik sluit zeker niet dat ik aan de bak ga (om je woorden maar eens te gebruiken).
  Het is wel opvallend. Als een bestuurder blijft zitten vanwege een omstreden project met bijv. een tekort, zie je alleen internetreacties die schreeuwen om aftreden.
  Treedt een politicus voor de verandering eens af om zoxc2xb4n project, krijg je meerdere boodschappen dat je had moeten aanblijven.
  Het is niet goed of het deugt niet. Begrijp me goed. Ik was ook liever wethouder gebleven maar ik vond dat ik moest aftreden omdat ik de politieke verantwoordelijkheid voor RandstadRail niet alleen moest dragen maar ook moest nemen.

Reacties zijn gesloten.