Cubicle

Tsja, en dan ligt er een bewusteloze duiker in het water. Wat te doen? Laten liggen is een optie maar niet als je wilt slagen voor je cursus.

Gisteren hebben we geoefend op het redden van een bewusteloze, niet meer ademende duiker. Naar de oppervlakte brengen, haar/zijn uitrusting uittrekken, je eigen uitrusting afdoen, verslepen naar de kant en uit het water hijsen. Leest heel simpel als je het zo opschrijft. Lastig is wel dat je dit allemaal moet doen terwijl je tegelijkertijd het slachtoffer continue om de vijf seconden beademd. En als je dan dikke handschoenen aan moet doen waarmee je weinig grip met of gevoel in je vingers hebt, is het toch een stukkie lastiger. Wel een leuke oefening.

Ik heb mijn Opzij nog niet helemaal uit dus er zit niets anders op dan terug te gaan naar het strand. En vandaag schijnt het mooi weer te zijn. Als je me niet gelooft, stop dan ff met F5-en in je cubicle en kijk uit het raam. De zon schijnt!

Uit solidariteit met het zwoegend proletariaat op deze zonnige dag: hierbij enkele heerlijke vermakelijkheden die je door de laatste uren op het kantoor zullen helpen:
My cubicle
Cubicle war

2 gedachten over “Cubicle

  1. Pieter

    Ok, ik zal me weer wijden aan meer serieuzere teksten en je minder jaloers maken op het feit dat ik werkzoekende ben!

Reacties zijn gesloten.